reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI uvádí herní myš Clutch GM50 a klávesnici Vigor GK60

6.11.2018, Jan Vítek, aktualita
MSI uvádí herní myš Clutch GM50 a klávesnici Vigor GK60
MSI se pochlubilo dvěma herními periferiemi, a sice počítačovou myší Clutch GM50 RGB a klávesnicí Clutch GM50. Obě tyto periferie nabízí využití MSI Gaming Software pro nastavení a také MSI Mystic Light. 
MSI Clutch GM50 GAMING nám chce nabídnout lehké 87gramové tělo, prý abychom mohli v FPS a jiných akčních hrách být co nejpohotovější. Jde o myš pouze pro pravou ruku, což je určeno jejím tvarem i pozicí bočních tlačítek pro palec. 
 
 
GM50 má celkem šest tlačítek, přičemž pouze ta dvě hlavní využívají spínače firmy Omron. MSI si pak vybralo jako optický senzor model Pixart PMW 3330, který nabízí rozlišení až 7200 dpi plus čtyři další úrovně až ke 400 dpi. 
 
 
Do výbavy samozřejmě musí patřit i RGB podsvícení, a sice v tomto případě MSI Mystic Light, což znamená, že je budeme moci synchronizovat s ostatními periferiemi a komponentami, které jsou na tom stejně. Podsvícen je tu jednak pruh, logo a kolečko. 
 
Myš má rozměry 120 x 67 x 42 mm, hmotnost 87 g bez kabelu, který je dvoumetrový s pozlaceným USB 2.0. 
 
 
Klávesnice Vigor GK60 je vybavena mechanickými tlačítky, a to klasikou v podobě Cherry MX Red s lehkým lineárním stiskem. MSI se dále chlubí odolným hliníkovým rámem, ale jinak jde s ohledem na výbavu o klávesnici s běžným rozložením kláves, z nichž některé mají toliko speciální funkce (multimédia, zvuk, atp.).
 
 
Tato klávesnice má rozměry 440 x 134 x 42 mm a hmotnost 1050 gramů. K dispozici je dvoumetrový kabel, N-key rollover a možnost deaktivovat klávesu Windows. Klávesy samotné jsou podsvíceny červeně a WASD lze vyměnit za verze s lesklým "chromovým" povrchem. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama