reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Na Steam přichází simulátor sekání trávy

29.3.2021, Jan Vítek, aktualita
Na Steam přichází simulátor sekání trávy
Pokud by snad někdo chtěl relaxovat usazen na sedačce zahradního traktoru, ale v reálném životě nemá tu možnost, brzy ji mít bude díky Lawn Mowing Simulator. Ve virtuálním světě si tak můžeme zajezdit co sběrný koš ráčí.  
Lawn Mowing Simulator tak přichází na Steam, kde už sice je v nabídce stejně koncipovaný titul Mowing Simulator, ovšem novinka chystaná na léto vypadá propracovaněji. Zahrnovat bude samozřejmě rozdílná prostředí včetně nezbytných anglických venkovních sídel a pak také licencované virtuální verze reálných zahradních traktůrků od firem Toro, STIGA či SCAG.
 
 
Nepůjde samozřejmě jen o samotné sekání, simulována bude v podstatě celá práce profesionálního zahradníka starajícího se o trávník. Budeme si tak svou virtuální prací vydělávat na další stroje či jejich vylepšení a doplňky. Bude tu tak kariérní režim, v němž můžeme najímat nové zaměstnance a vytvořit si celé zahradnické impérium.  
 
 
Anebo se můžeme po těžké celodenní práci jen tak projet na jednom z 12 traktůrků a posekat někomu virtuální trávník, čili z tohoto pohledu jde také o relaxační hru. Do sluchátek si tak můžeme pustit relaxační burácení motoru a do sklenice vedle klávesnice nalít namísto eukalyptové silice trošku benzinu a oleje. 
 
Potřebovat budeme alespoň NVIDIA GeForce GTX 780/AMD Radeon R9 280X se starším několikajádrovým procesorem a ideálně pak NVIDIA GeForce GTX 1660/AMD Radeon RX 580 se 16 GB RAM a Ryzenem 5 1600X či podobně výkonným CPU. 


reklama