reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nadupané mobilní telefony Sony Ericsson W550 walkman

11.8.2005, Jaroslav Ekl, aktualita
Nadupané mobilní telefony Sony Ericsson W550 walkman
Sony Ericsson se pokouší prosadit stále více na trhu mobilních telefonů a daří se jí to i díky integraci různých funkcí. Těmi nejnadupanějšími telefony pak jsou nové modely W550 Walkman které disponují přehráváním MP3, digitálním fotoaparátem,...
Sony Ericsson se pokouší prosadit stále více na trhu mobilních telefonů a daří se jí to i díky integraci různých funkcí. Těmi nejnadupanějšími telefony pak jsou nové modely W550 Walkman které disponují přehráváním MP3, digitálním fotoaparátem, internetovým prohlížečem a 256MB intergované paměti.

Nevím zda se tomuto zařízení ještě dá říkat mobilní telefon, a přikláním se spíše k tomu, že se jedná o kvalitní kombinaci fotoaparátu a MP3 přehrávače s možností volání přes GSM síť :)




Telefon patří do kategorie Tri-bandových, podporuje frekvence 900/1800/1900 MHz, telefonovat tak s ním můžete prakticky kdekoli na světě. Na trhu budou dostupné dva modely W550i pro Evropu a Ameriku a W550c pro Čínu.



Telefon je vybaven digitálním fotoaparátem s rozlišením 1.3 Mpixelů. Jak jsme již zmínili podporuje nativní přehrávání MP3 a použít můžete dva stereo výstupy na sluchátka. Mobilní telefon je určen i pro hraní her, uzpůsobení odpovídá hraní ve vodorovné poloze s tlačítky po obou stranách, jako v případě kapesní herní konzole. V předinstalovaných hrách pak naleznete takové tituly jako Worms Forts, Extreme Air Snowboarding či multiplayrovou řežbu Midway Gauntlet. Samozřejmostí je pak podpora P2P hraní přes Bluetooth.

Prodej nového modelu se chystá na 4. čtvrtletí 2005.

Zdroj:www.sonyericsson.com
reklama