reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered bude v listopadu, máme tu HW nároky

6.10.2020, Jan Vítek, aktualita
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered bude v listopadu, máme tu HW nároky
Electronic Arts odhaluje titul Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, který přijde právě deset let po původní verzi hry, kdy byly aktuální konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Byl k dispozici dokonce i na platformě Windows Phone.
Společnost Electronic Arts zveřejnila stránky věnované hře Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, která tak bude vylepšenou verzí původního deset let starého titulu a my můžeme už dle snímků očekávat notně vylepšené grafické podání 
 
 
Stejně jako v původní hře ale i zde půjde především o hru na zločince a policajty, takže budeme moci se silnými supersporty unikat pronásledujícím helikoptérám a projíždět skrz zátarasy, kde nám hodní policisté vždy nechají mezi svými auty volnou skulinku. 
 
 
Remaster nám nabídne krom vylepšené grafiky také multiplayer fungující mezi platformami, dále Autolog a také všechna hlavní DLC, která původní titul nabízel při svém vstupu na trh. Jde konkrétně o SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack a Porsche Unleashed Pack, a to za celkovou cenu 30 eur. Dále tu pak máme i nové skiny pro auta, vylepšený fotografický režim a galerii a celkově má být hra lépe "naleštěna" a vyladěna. 
 
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered bude k dispozici na PC (Origin a Steam), Xbox One, PS4 a Switch, a to od 6. listopadu. A co budeme na PC potřebovat pro hraní ve slušné kvalitě? 
 
 
Remastery by celkově neměly být moc náročné na hardware a Hot Pursuit Remastered to splňuje. V každém případě to bude chtít 45 GB volného prostoru a Windows 10 a dále pak postačí 8 GB RAM, postarší procesor i z předbulldozerovské éry a obstarožní grafika kalibru GTX 660 či R9 270X. Nároky tak skutečně nejsou vysoké, takže na Need for Speed: Hot Pursuit Remastered by mělo v podstatě bohatě stačit i moderní APU. 
 
Zdroj: EA


reklama