reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
14.12.2015, Michal Hala, aktualita
Je konec roku a nastává čas bilancování, takže web PC World přinesl svůj přehled největších úspěchů i průšvihů Microsoftu v roce 2015. Protože jde o zajímavý přehled, rozhodli jsme se zprostředkovat vám ho a přidáme i vlastní kategorii otazníky.
Puppy8 (158) | 14.12.201519:18
- OneDrive se ted snazi napravit, ovsem dosti podivnym a nepruhlednym zpusobem

- Dle meho je dalsi prusvih odstraneni vynikajiciho ­"Metro­" rozhrani ­(toliko nenavideneho na desktopech, logicky­) na malych tabletech, nahrazenim za zcela nepouzitelny ­"tablet mode­" ve Windows 10, ktery je ve skutecnosti jen ­"Surface mode­". Dodnes nema ani fullscreen rezim prohlizece.

- Slepa duvera v to, ze OEM budou s nadsenim ­(a zadarmo­) podporovat prechod na Windows 10 u starsich zarizeni, misto vnucovani zakaznikum ­(zbytecne­) zarizeni novych.

- Neuvedeni Windows 10 edice zdarma pro OEM ­(jakou byla Windows 8.1 with Bing­), ktera nastartovala boom levnych Windows tabletu a 2in1 zarizeni. Ty se ted doprodavaji a nova s Windows 10 bud nejsou vubec nebo maji ve stejne cene vyrazne horsi parametry nez predchozi generace s Windows 8.1 zdarma.

- Zbaveni se HERE Maps aplikaci, ktere novy majitel odrizl kompletne pro vsechny Windows uzivatele ­(existujici instalace sice jeste funguji, ale do noveho zarizeni uz je nenainstalujete, protoze nejsou ve Store­). Je k tomu velmi zajimava diskuse na jejich blogu.

- Neodhadnuti toho, ze 80% lidi na teto planete nechce cokoli kvalitniho ani bezpecneho, ale hlavne ­(na prvni pohled­) levneho. A je ochotno za to ­"prodat­" i veskera sva osobni data.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.