Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebooky a stolní PC Fujitsu Siemens získaly nového celoplošného servisního partnera

2.11.2006, Jan Vítek, aktualita
Notebooky a stolní PC Fujitsu Siemens získaly nového celoplošného servisního partnera
Novým celoplošným servisním partnerem pro notebooky a stolní osobní počítače značky Fujitsu Siemens se stala společnost GCC Services. Tato skutečnost platí od dnešního data, tedy 1.listopadu 2006, čímž se dále rozvíjí spolupráce obou společností,...
Novým celoplošným servisním partnerem pro notebooky a stolní osobní počítače značky Fujitsu Siemens se stala společnost GCC Services. Tato skutečnost platí od dnešního data, tedy 1.listopadu 2006, čímž se dále rozvíjí spolupráce obou společností, která započala rokem 2003.


Pobočková síť se tak rozšířila o dalších sedm poboček v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Plzni, Teplicích, Liberci a Ostravě. Ty budou zajišťovat podporu notebookům AMILO, AMILO Pro a LIFEBOOK, stejně jako řadě stolních osobních počítačů a pracovních stanic pro fyzické osoby i firmy. „Věřím, že rozšířením autorizace pro společnost GCC Services se podpora našich produktů ještě více přiblíží zákazníkům. Vznik konkurenčního prostředí povede k dalšímu vylepšování servisních služeb,“ řekl Jiří Charbuský, Service and Technical Support Manager Fujitsu Siemens Computers pro Českou a Slovenskou republiku.

Celoplošný servis poskytuje i nadále společnost Getronics a pro vybrané projekty je zákazníkům k dispozici vlastní servisní organizace Fujitsu Siemens Computers IT Product Services a společnosti Grall a PVT. Na Slovensku mohou zákazníci využít služeb společností SWISS, Siemens Business Services, Getronics a Beset.

Zdroj: Fujitsu Siemens