reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové Call of Duty: boty na zem a flintu do ruky

27.4.2017, Jan Vítek, aktualita
Nové Call of Duty: boty na zem a flintu do ruky
Společnost Activision včera večer představila další díl série Call of Duty, která nás už nepožene dále do budoucnosti, ale právě naopak, ke kořenům celé série. Těšit se máme na hratelnost, která odmění dobrou práci při míření.
Z uvolněného traileru je zřejmé i to, že opět půjde o operace Americké armády v Evropě za 2. světové války a stejné bude i hlavní téma: Operace Overlord, čili vylodění spojenců v Normandii. Hru mají na svědomí konkrétně Sledgehammer Games a šéf tohoto studia prozradil, že multiplayer nabídne opět rychlou akci pěšáků a celá hra odmění dobrou práci při míření a strategii, přičemž chybět nebudou ani jisté inovace, které nabídnou lepší zážitek z hraní.





Co se týče kampaně pro jednoho hráče, hlavním hrdinou bude vojín "Red" Daniels (hraje jej Josh Duhamel), mladý rekrut, kterého bude doprovázet nejlepší kamarád Robert Zussman (Jonathan Tucker). Jejich jednotka se bude probíjet bojišti Francie, podívá se také do osvobozené Paříže, dále do Belgie. Spolupracovat budeme s francouzskými povstalci a jejich velitelem Rosseauem a také s britskou výzvědnou službou.





Nová Call of Duty WWII bude k dispozici pro PC, PlayStation 4 a Xbox One od 3. listopadu a na více informací především o multiplayeru se můžeme těšit na E3 2017, které proběhne uprostřed června. Pak se nezapomnělo ani na speciální herní režim kooperace, kde nebudou chybět zombíci.


Zdroj: CoD WWII

reklama