reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové Full HD All-in-One počítače Toshiba

12.4.2012, Michal Vysušil, aktualita
Nové Full HD All-in-One počítače Toshiba
Společnost Toshiba připravuje nové All-in-One počítače s Full HD displejem. Konkrétně se jedná o model LX815 (21,5“) a LX835 (23“). Novinky zaujmou stylovým designem, vysokým výkonem a dostupnou cenou. Nyní se podíváme na hardware těchto...
Společnost Toshiba připravuje nové All-in-One počítače s Full HD displejem. Konkrétně se jedná o model LX815 (21,5“) a LX835 (23“). Novinky zaujmou stylovým designem, vysokým výkonem a dostupnou cenou.



Nyní se podíváme na hardware těchto All-in-One počítačů. Jako procesor zde nalezneme některý z modelů Intel Core třetí generace. Operační paměť bude mít maximální velikost 16 GB a pro vače data poslouží pevní disky v celkové kapacitě 3 TB. Displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů bude volitelně dotykový. Dále je zde dvojice USB 3.0 portů, čtyři USB 2.0, HDMI, ... O příjemné ozvučení se postarají reproduktory SRS Premium Sound 3D Onkyo.

Jako optickou mechaniku zde nalezneme Blu-ray. O hlubší multimediální zážitek se postará integrovaný televizní tuner a přiložené dálkové IR ovládání. Mnozí uživatelé jistě ocení funkci USB Sleep & Charge, která nabíjí zařízení připojená k počítači i v režimu spánku. Z dalších vlastností lze zmínit technologii PC Health Monitor. Ta se snaží udržet počítač v „dobré kondici“...

Cena nových All-in-One počítačů Toshiba začíná na následujících částkách: LX815 – 599,99 USD, LX835 – 879,99 USD. PC se na trh dostanou zhruba v červenci.

Zdroj: techPowerUp
reklama