reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové produkty od Asusu z řady Republic of Gamers

16.6.2009, Michal Vysušil, aktualita
Nové produkty od Asusu z řady Republic of Gamers
Společnost Asus představuje nové produkty z řady Republic of Gamers (ROG). Konkrétně se jedná o dvě grafické karty, tři laptopy a jeden monitor. Pojďme se nyní podívat na první novinku, kterou si pro nás Asus představil. Tou je grafická...
Společnost Asus představuje nové produkty z řady Republic of Gamers (ROG). Konkrétně se jedná o dvě grafické karty, tři laptopy a jeden monitor.

Pojďme se nyní podívat na první novinku, kterou si pro nás Asus představil. Tou je grafická karta s označením ROG MARS. Výrobce osadil tento model dvěma čipy GeForce GTX 285 od společnosti NVIDIA. Těm sekunduje paměť o velikosti 4 GB a 1024 bitová sběrnice. Asus ROG MARS by měla být vyrobena v sérii o pouhých 1000 kusech.

Další grafickou kartou je ROG MATRIX GTX 285. Ta je osazena jedním čipem GTX 285 a technologií Super Hybrid Engine. Ta by měla sledovat zatížení karty a poté upravovat její nastavení. Tím by se mělo dosáhnout nižší spotřeby elektrické energie.



Notebooky Asus G51 a G60 se pyšní reproduktory od známého výrobce Altec Lansing (EAX Advanced HD, CMSS). Jedná se o modely určené především pro hráče. K dispozici bude v obou modelech grafická karta NVIDIA GeForce GTX 260M a také technologie PhysX. Další laptop nese označení W90 a je poháněn procesorem Core 2 Extreme QX9300 od Intelu. O zobrazení grafiky se zde postará čip Mobility Radeon HD4870X2 (1 GB VRAM) od ATI.



Posledním produktem z řady ROG je 3D-Ready Full HD herní monitor. Ten se pyšní obnovovací frekvencí 120 Hz a k počítači ho připojíte přes HDMI. Dále má 2 ms odezvu a technologii 3D-Ready, která je kompatibilní se sadou 3D Vision od NVIDIA. Výrobce bohužel zapomněl uvést velikost tohoto monitoru.

Zdroj: TZ Asus
reklama