Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinka SHW: diskuze k anketám

5.7.2006, Karel Polívka, aktualita
Novinka SHW: diskuze k anketám
Pravidelně pořádáme zajímavé ankety, které jsou někdy takového charakteru, že jsou koncipované jako zjištění vašich požadavků na články, názorů na námi provedené změny apod. Takto cílené ankety si vyloženě říkají o možnost diskuze (právě...
Pravidelně pořádáme zajímavé ankety, které jsou někdy takového charakteru, že jsou koncipované jako zjištění vašich požadavků na články, názorů na námi provedené změny apod. Takto cílené ankety si vyloženě říkají o možnost diskuze (právě probíhající anketa je toho typickým příkladem - chceme vědět, jaké jsou z vaší strany požadavky a možnost diskuze dá navíc prostor k jejich lepšímu pochopení), avšak doposud to nebylo možné.



Nyní je možné ve spodní části anketního boxíku nalézt odkaz ve znění: "Diskuze k této anketě na našem fóru", který bude vždy směřovat na již založené téma na diskuzním fóru (psát příspěvky zde mohou však pouze registrovaní/přihlášení uživatelé), a proto na něj stačí pouze kliknout a budete následně přímo v daném tématu - můžete se tedy hned zapojit do diskuze, aniž byste na fóru hledali, v jaké sekci se téma nachází (mimochodem bude se vždy nacházet v sekci Magazín Svět hardware -> Vše ostatní týkající se Světa hardware, čili zde bude možné najít diskuze k již ukončeným anketám (samozřejmě počínaje tou současnou).

Dále jsme také změnili systém hodnocení článků. Při tom starém docházelo k omylům (na což jste nás již delší dobu upozorňovali) a tyto omyly následně zbytečně zkreslovaly výsledné hodnocení.



Ten současný je nyní mnohem jasnější a v podstatě se snad už ani nelze splést. Jediné, co je pro ohodnocení třeba udělat, je kliknout na konkrétní číslo, které je pod stupnicí. A samozřejmě jednička znamená nejlepší hodnocení, pětka nejhorší.