Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinky SHW: nová rubrika a funkce

15.2.2006, Karel Polívka, aktualita
Novinky SHW: nová rubrika a funkce
Jelikož se postupně snažíme rozšiřovat a vylepšovat možnosti našeho webu, budeme vás o každé funkční změně informovat formou aktuality, jelikož ne vždy je novinka viditelná hned na první pohled. Kromě pouhého informování o změnách z naší...
Jelikož se postupně snažíme rozšiřovat a vylepšovat možnosti našeho webu, budeme vás o každé funkční změně informovat formou aktuality, jelikož ne vždy je novinka viditelná hned na první pohled. Kromě pouhého informování o změnách z naší strany by bylo ideální, kdyby diskuze pod těmito aktualitami sloužila jako prostor pro diskuze na téma změn nebo nových funkcí, které byste na našem serveru uvítali. Nebudu se zaměřovat na popisování nových grafických prvků, jelikož ty nejsou z hlediska funkčnosti jako takové důležité.

Novinkou webu je rubrika "Chlazení a skříně", která byla obzvláště poslední dobou už nutná, jelikož se této tématice patřičně věnujeme a doposud bylo možné takto zaměřené články najít pouze v rubrice "Ostatní" nebo pokud se jednalo o chlazení procesoru, tak v rubrice Procesory, pokud o chlazení grafické karty, tak v rubrice Grafické karty. Zpětně byl tedy proveden přesun všech takto orientovaných článků právě sem. Každá rubrika má dále své další členění, které je možné vidět na následujícím obrázku (jedná se ve výpisu rubriky vždy o horní "boxík" se žlutým pozadím). Členění rubriky "Chlazení a skříně" je následující: Barebone, Grafické karty, Procesory, Skříně, Ventilátory, Vodní chlazení.



Dále byla změněna funkčnost odkazu "Aktuality" v boxíku "Speciál" v levém sloupci. Dříve se po odkliku na tento odkaz čtenář dostal do klasického výpisu několika aktualit, nyní tento odkaz směřuje na samostatnou stránku obsahující souhrnný seznam posledních 50 aktualit (mezi zde vedené údaje patří pouze datum s přesným časem publikace a nadpisy). Aktuality jsou seskupené po jednotlivých dnech (mezi dny je jednořádková mezera pro lepší přehlednost).

Nový odkaz "Týdenní přehledy" odkazuje na výpis pravidelných přehledů zajímavostí (který přinášíme každou neděli jako souhrn všech článků a aktualit publikovaných na Světu hardware za uplynulý týden) a pravidelných, týdenních cenových zpravodajství (do kterých jsme nově zařadili i LCD panely).

Dále došlo k další změně ve spojitosti s členěním rubrik. Konkrétně se jedná o zobrazování "cest", tedy upřesnění toho, v jakých rubrikách se daný článek nachází (navíc jsou tyto "cesty" formou odkazů na konkrétní sekce, čili je možné se díky nim rychle dostat na výpis všech článků ze stejné oblasti).





Pokud byste měli jakýkoli nápad na úpravu nebo něco nového, napište jej prosím do diskuze pod touto aktualitou, kde to posléze můžeme prodiskutovat a následně se na základě toho inspirovat, či přímo navrhovanou úpravu/změnu realizovat. Rádi bychom posouvali obsah a funkce Světa hardware směrem k požadavkům našich čtenářů, které ale potřebujeme v první řadě znát.