reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinky Thermaltake a LUXA 2 z CeBITu 2012

8.3.2012, Jan Vítek, aktualita
Novinky Thermaltake a LUXA 2 z CeBITu 2012
Asi tou nejsledovanější novinkou firmy Thermaltake z CeBITu je myš Level 10 M, kterou firma vyvinula společně s BMW, ale bylo by divné, kdyby nepředstavila i jiné novinky. Zde jsou. Jednak se zákazníci mohou těšit na middletowerovou verzi...
Asi tou nejsledovanější novinkou firmy Thermaltake z CeBITu je myš Level 10 M, kterou firma vyvinula společně s BMW, ale bylo by divné, kdyby nepředstavila i jiné novinky. Zde jsou.





Jednak se zákazníci mohou těšit na middletowerovou verzi skříně Level 10 GT, tedy Level 10 GTS, vybavenou porty USB 3.0, HDD doky EasySwap se zabezpečovacím systémem, systémem správy kabeláže, zabudovanými prachovými filtry a držákem pro sluchátka. K této skříni výrobce dodává i software FaceCloud, díky němuž si můžeme z PC snadno udělat NAS.





Na frontě chladičů se objevil nový BigTyp Revo s ventilátorem v jedné rovině se základní deskou (120mm, PWM), hustě uloženými žebry a pěti 6mm heatpipe. Zvládnout má až 150W procesory. Vedle toho tu ale budou také nové vodní chladiče série Water 2.0, které jsou uzavřeného typu a bezúdržbové, takže bude stačit umístit blok/pumpu na procesor a raditátor někam jinam. Všechny jsou vybaven 120mm PWM ventilátory (otáčky 1200 - 2000 RPM). A nakonec to je Frio Extreme, chladič pro až 250W procesory, o němž toho více řečeno nebylo.

Mezi nové počítačové zdroje patří třeba bílé Toughpower XT 1275W Platinum Snow Edition a efektivní Toughpower Grand Platinum Snow Edition (80 Plus Platinum) s podporou až 4 grafických karet, aktivním PFC, atd.





Do série Tt eSPORTS se zařadí nové klávesnice a myši s označením Combat White - klávesnice MEKA G1 a MEKA G-Unit a myši BLACK COMBAT a BLACK Element. Později chce Thermaltake představit myši Saphira a Theron inspirované hrou Starcraft 2.





A z dílny LUXA 2 vzešly Bluetooth sluchátka BT-X3 v černé, bílé a červené barvě, o nichž nám toho výrobce moc neprozradil, snad jen že mají zabudovaný mikrofon, takže se dají využít i pro handsfree hovory. Nakonec si můžeme zmínit ochranná pouzdra pro iPhone 4S, u nichž výrobce slibuje tenké (0,8mm) materiály a elegantní vzhled.





Zdroj: TZ Thermaltake
reklama