reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA Game24: představí se i GTX 980?

2.9.2014, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA Game24: představí se i GTX 980?
Společnost NVIDIA ohlásila 24hodinovou akci Game24, která proběhne 18. září jako "první celosvětová oslava hráčů PC her. Firma slibuje řadu novinek, mezi nimiž by se mohly objevit i nové hi-endové GeForce.
NVIDIA Game24 tedy můžeme brát jako takový samozvaný den PC hráčů, pro nějž bylo zvoleno datum 18. září. Společnost NVIDIA slibuje, že v tento den proběhne řada interview s herními vývojáři, na veřejnost se dostane nový herní obsah, představeny budou zcela nové hry a mluví se i o tom, že NVIDIA samotná představí své nové grafické karty GeForce GTX 980 a GeForce GTX 970. Jde tedy o očekávaný hi-end založený na architektuře Maxwell, kterou využívají již dávno prodávané GeForce GTX 750 a 750 Ti.





Game24 začne v 6 odpoledne pacifického času, čili ve 3 ráno 19. září našeho letního času. Hlavní události proběhnou v Los Angeles, Londýně a Šanghaji a podružné pak v městech Chicago, Stockholm, Indianapolis, Mission a Viejo. To nejzajímavější pak budeme moci sledovat doma díky živým streamům.





Zatím nebyl zveřejněn program, takže se vůbec neví, co bude na kterých místech probíhat, takže na to si musíte případně počkat. Informaci o představení karet GeForce GTX 980 a GeForce GTX 970 přinesl server VideoCardz, dle nějž bylo datum jejich vypuštění na trh (ať už reálného, nebo jen papírového) stanoveno na 19. září. Spíše tedy půjde o tzv. paper launch, čili oficiální uvedení na trh s tím, že karty reálně dostupné zatím nebudou.

Zdroj: Hexus.net
reklama