reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA ke kartám přibalí hru Watch Dogs

30.4.2014, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA ke kartám přibalí hru Watch Dogs
Obvykle je to především společnost AMD, která v rámci svých akcí Never Settle oznamuje, že k novým kartám dostane zákazník až tři áčkové hry zdarma. Nyní ale dostala slovo NVIDIA, která nabízí ke kartám očekávanou hru Watch Dogs.
Hra Watch Dogs recenzenti ještě ani nehráli a už ji titulují jako nejžádanější hru tohoto roku, kterou nelze opomenout. Jedná se o titul od známého Ubisoftu a žánrově spadá do akčních 3D adventur, kde bude k dispozici otevřený svět s možností volného pohybu, čili žádné nalinkované a naskriptované úrovně. Hráč se vžije do role Aidena Pearce, hackera se zločineckou minulostí, jež vyústila v rodinnou tragédii. Doufejme tedy, že hra samotná bude originálnější než hlavní postava. Předpokládané datum vypuštění na trh je 27. května, takže máte ještě dost času se rozhodnout, zda nabídky firmy NVIDIA využijete.




NVIDIA bude hru Watch Dogs nabízet společně s desktopovými grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti a 660, které si zákazník pořídí počínaje dnešním dnem. Herní engine dokáže využít technologie NVIDIA TXAA a HBAO+, ovšem nejlepší představu si uděláte z uvolněného traileru:


Nabídka karet NVIDIA se hrou Watch Dogs se již začala objevovat i v českých obchodech, kde kromě tohoto titulu také bývá nabízen i kupón pro hru Daylight. Zákazník tak získá celkový bonus v hodnotě 2298 Kč (1299 + 999 Kč).

Zdroj: TZ NVIDIA - GeForce

reklama