reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA rozdává ke kartám nové AAA hry

6.10.2015, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA rozdává ke kartám nové AAA hry
NVIDIA se rozhodla odstartovat další akci, v jejímž rámci bude rozdávat hry zdarma jako bonus k zakoupeným grafickým kartám GeForce. Akce dostala označení Bullets or Blades, které vystihuje nabídku dvou AAA titulů.
Pokud se tedy chystáte pořídit si novou grafickou kartu, můžete se zaměřit na novou akci Bullets or Blades, pokud se tedy chystáte ke koupi výkonnějšího modelu GeForce. V nabídce jsou dva tituly, z nichž si můžete jeden vybrat, a to Assassin's Creed Syndicate a Tom Clancy's Rainbow Six Siege. První z nich přijde na trh 19. listopadu ve verzi pouze pro Windows a druhý dorazí až 1. prosince i ve verzích pro konzole.





Assassin's Creed Syndicate vyvíjí Ubisoft Quebec a Tom Clancy's Rainbow Six Siege zase Ubisoft Montreal, čili dva různé týmy pod stejnou firmou. NVIDIA uvedla, že s oběma úzce spolupracovala na tom, aby jejich hry dobře pracovaly na grafických kartách GeForce. V novém Assassin's Creed bude například využito osvětlení scény pomocí NVIDIA HBAO+ a také tu je podpora technologií NVIDIA PhysX, MFAA a TXAA. Něco podobného nabídne i Rainbow Six Siege.

Kupóny pro stažení jedné z těchto her tak najdete u výkonnějších modelů GeForce, a to GTX 980 Ti, GTX 980 nebo GTX 970. To platí i pro nové notebooky s GTX 970M nebo lepší. Nabídka je prý časově omezena a kódy UPlay vyprší s koncem tohoto roku. O omezení nabídky počtem dostupných klíčů se ale nikde nemluví.

Zdroj: TZ NVIDIA
reklama