reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
27.9.2019, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA si připravila jednu specialitku, která se bude hodit při živém streamování videa. Nyní budeme moci využít karty GeForce RTX pro Broadcast Engine, který s využitím AI dokáže stream upravit a vylepšit. Jak?
honza1616 (3625) | 30.9.20190:28
green screen se bude hodit, přemýšlel jsem jak u sebe v byte postavit zelené plátno ale díky tvaru bytu a umístění PC koutku bych plátno musel mít na nějaké tabuli uprostřed místnosti, což jaksi koliduje s běžným životem pokud nenatáčím nebo nestreamuji

sledování mimiky obličeje se taky bude hodit když to bude umět nativně HW a SW Nvidie, už ted ho zkoušíme používat v Star Citizen když postava mluví přenáší se pohyby tváře i do hry :D a i jinde, ale většinou jsou k tomu potřeba další externí programy

Nvidie to teď vyřeší když to bude podporovat OBS a takřka s jistotou to bude zabudovaní i přímo v GeforceExp.
Odpovědět0  0
honza1616 (3625) | 12.10.20191:07
tak dnes zapnu OBS, stahuje se mi aktualizace, tak schválně kontroluji nastavení webky a nikde to tam není :D tak hlavně že to měli ukázat funkční na Twitchconu který už byl.... a do poslední aktualizace OBS to nedají :­))
Odpovědět0  0
wrah666 (6205) | 28.9.201911:46
AI přímo určená k falšování videa. Výborně.. Začínám mít dojem, že ani ty nejděsivější vize budoucnosti netrefují, jak to tu bude za pár let vypadat. Momentálně se mi poměrně pravděpodobně jeví mix svobody, přetvářky a stálosti informací dle 1984, podnikového světa­/slumů a hackerů ala shadowrun, zdivočelých vojenských AI, bojujících jak s lidmi, tak mezi sebou ­(lepší než terminátor­), mediokracie ala Kulhánkovo Stroncium ­(mediální daň, povinné sledování reklamy­) a pravděpodobně ještě náboženských nepokojů. A tím nemám na mysli maličkosti typu jeden terroristický ptok denně, ale plnohodnotnou vyhlazovací válku všech proti všem. Věda ani technika nemají žádnou univerzální morálku, ale vše je zneužitelné. oprava, prakticky vše bude dřív či později zneužito.. ­(což odvozuji z toho, že prakticky vše co bylo vynalezeno dříve někdo zneužil)
Odpovědět0  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.