reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NZXT S340 Elite: skříň myslící i na VR

29.9.2016, Jan Vítek, aktualita
NZXT S340 Elite: skříň myslící i na VR
Na zatím nepříliš mohutnou VR vlnu se nyní snaží naskočit také společnost NZXT, která představila počítačovou skříň S340 Elite. Ta je upravena tak, abychom si na ni mohli pohodlně pověsit VR headset a také jej měli kam připojit.
NZXT S340 není sama o sobě žádná novinka. Tato série skříní byla představena již v minulém roce, a tak si některou z nich už můžeme pořídit za cca 1750 Kč s daní. Nyní přijde na trh její vylepšená verze s označením Elite, která je určena pro sestavy vybavené VR headsetem. Firma NZXT už mimochodem dříve přišla s vylepšenou verzí, a to Special Edition S340 z dubna 2015 a pak je od října minulého roku v prodeji také Razer Edition.





Nyní se dostává na trh S340 Elite, která má nabídnout pevnější konstrukci, více I/O na vrchním panelu a také speciální držák, který můžeme použít pro zavěšení VR headsetu, ale také třeba sluchátek.





Skříň také dostala velké boční temperované sklo, které zabírá téměř celý levý panel a má tloušťku 4 mm. Díky tomuto sklu je tak vidět na celou sestavu, tedy až na napájecí zdroj, který zůstává skrytý ve spodním tunelu. Vnitřní provedení skříně mimochodem zůstává stejné, a to až na drobnosti, a sice nové úchyty pro kabely na zadní straně traye pro základní desku.





Dále tu máme onen věšák, který je dostatečně dimenzovaný na velké headsety a vypadá to, že si budeme moci vybrat, zda ho umístíme na přední panel, nebo jinam (sám o sobě drží díky silným magnetům). Pak tu máme také vrchní panel, který dostal potřebné porty USB 3.0 plus jeden HDMI, a to vedle dvou dalších USB 2.0 a audio portů.





Společnost NZXT také zdůraznila, že tato skříň je kompatibilní s celou řadou vodních chladičů Kraken její vlastní výroby. K dispozici bude ve třech barevných provedeních, a to v matně bílém, matně černém a matně černém s červenými doplňky. Očekávat můžeme cenu přes 2800 Kč s daní.

Zdroj: NZXT
reklama