Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Oficiálně také Asus Lamborghini VX2

8.3.2007, Marek Štelčík, aktualita
Oficiálně také Asus Lamborghini VX2
Společnost Asus, přední výrobce výkonných přenosných počítačů, odhaluje poslední podrobnosti parametrů VX2, druhého notebooku vyvinutého ve spolupráci se světoznámou automobilkou Lamborghini. Od svého debutu na lednové výstavě spotřební...
Společnost Asus, přední výrobce výkonných přenosných počítačů, odhaluje poslední podrobnosti parametrů VX2, druhého notebooku vyvinutého ve spolupráci se světoznámou automobilkou Lamborghini. Od svého debutu na lednové výstavě spotřební elektroniky CES 2007 stále překvapuje ASUS-Lamborghini VX2 svým velice atraktivním designem. Notebook VX2 je vybaven nejnovější mobilní technologií Intel Centrino Duo, operační systémem Windows Vista a grafickou kartou nVidia GeForce Go7700 s 512MB videopamětí.



Co se širokoúhlého displeje týče, tak ten má velikost 15,4“ a dále nechybí i mnohé bezpečnostní funkce. Konkrétně snímač otisků prstů a ASPM (ASUS Security Protect Management) kontrolující přístup k zařízení a síti. Ani u tohoto modelu nechybí integrovaný mikrofon a otočná webová kamera pro různé videokonference. Samozřejmě zde můžeme nalézt i Bluetooth 2.0, Wi-Fi adaptér a opět snížení spotřeby díky Power4 Gear eXtreme. SATA disk má pak kapacitu 160GB, notebook pohání procesor Intel Core 2 Duo T7400 a obsažena je i DVD vypalovačka podporující Lightscribe. V základu též nalezneme 2GB operační paměti, čtečku paměťových karet, tři USB 2.0 port, D-Sub, S-Video a FireWire. Rozměry nového notebooku jsou 36,3 x 26,3 x 2,5cm.

Zdroj: Asus