reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Panasonic má nové Toughbooky CF-19 MK6

15.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Panasonic má nové Toughbooky CF-19 MK6
Společnost Panasonic zařazuje do nabídky nové odolné konvertibilní notebooky Toughbook CF-19 MK6, které mají přinést vyšší výkon při nižší spotřebě, díky čemuž dosáhnou až 10 hodin provozu na baterie. Uživatelé budou také moci dokoupit různé...
Společnost Panasonic zařazuje do nabídky nové odolné konvertibilní notebooky Toughbook CF-19 MK6, které mají přinést vyšší výkon při nižší spotřebě, díky čemuž dosáhnou až 10 hodin provozu na baterie. Uživatelé budou také moci dokoupit různé příslušenství, jako třeba dokovací stanice a držáky do automobilu.





Toughbook CF-19 využívá třetí generaci procesoru Intel Core i5, konkrétně Core i5-3320 vPro s pracovní frekvencí 2,6 GHz. Ten poskytne i své grafické jádro HD 4000, pak tu jsou nízkonapěťové moduly DDR3K a kapacita pevného disku byla zvýšena na 500 GB. Popřípadě je tu volitelné SSD s kapacitou 128 nebo 250 GB.





Displej má senzor okolního osvětlení a technologii Transflective Plus, aby byl čitelný i venku na slunci. Panasonic udává, že kmbinací jednotlivých zobrazovacích technologií je dosaženo jasu až 6 500 nit. Dále tu nechybí rozhraní Bluetooth 4.0, USB 3.0, slot pro PC Card a také volitelný komunikační modul Ericsson F5521gw- HSPA+ (DL: 21 Mbps). Pro ochranu pak poslouží technologie Intel AT.

Pasivní ochranu pak zajistí plášť ze slitiny hořčíku, který činí Toughbook odolným proti poškrábání, pádům, vodě, prachu, vibracím a teplotním výkyvům. Doporučená cena začíná na 2950 euro bez daně. Více se dozvíte ve zdroji zprávy.

Zdroj: TZ Panasonic
reklama