Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Point of View uvádí ovladač Airmouse pro prezentace i zábavu

28.6.2013, Jan Vítek, aktualita
Point of View uvádí ovladač Airmouse pro prezentace i zábavu
Společnost Point of View si připravila Airmouse, čili bezdrátový ovladač, který má asi nejblíže k počítačové myši. Je však určen především pro prezentace s využitím PC, tabletů a také chytré televizory. Kombinuje pak funkci laserového ukazovátka...
Společnost Point of View si připravila Airmouse, čili bezdrátový ovladač, který má asi nejblíže k počítačové myši. Je však určen především pro prezentace s využitím PC, tabletů a také chytré televizory. Kombinuje pak funkci laserového ukazovátka a také ovladačů známých z herních konzolí, takže jím stačí namířit na obrazovku, čímž se bude ovládat ukazatel myši. Využijete jej tak v práci při prezentacích s využitím projektoru i v domácnosti na svém počítači.





Ovladač má na sobě také několikl tlačítek, která suplují tlačítka myši, slouží i pro nastavení hlasitnosti nebo pohyb v menu. Máme tu tak i "navigační kříž" čili prostě šipky a také tlačítko pro návrat na výchozí stránku, Enter či funkci zpět. A pak samozřejmě tkaé nesmí chybět tlačítko pro deaktivaci pohybového senzoru.

Pro připojení tu je USB přijímač, čili rádiová technologie a ne Bluetooth. O ovladače a jejich instalaci se pak nemusíme starat, stejně jako u jiných zařízení s rádiovým transmitterem. Doporučená cena je 1150 Kč s daní a záruka je dvouletá.

Point Of View Airmouse
Počet tlačítek 14
Laserové ukazovátko (pointer) ANO
Rozhraní přijímače USB 2.0
Připojení Airmouse 2,4GHz RF
Napájení 2x baterie AAA
Rozměry přijímače 19 x 14,3 x 6,15 mm
Rozměry Airmouse 120,5 x 37,2 x 28 mm
Hmotnost 63g

Zdroj: TZ Point of View