Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Precision PS07W nově v nabídce SilverStone

17.4.2012, Jan Vítek, aktualita
Precision PS07W nově v nabídce SilverStone
SilverStone se rozhodl obohatit sérii skříní Precision o nový model PS07W, který by měl však být pouze bíle zbarvenou variací na základní model PS07 z minulého roku. Tato firma tak dělá to samé co Thermaltake a jiní výrobci skříní - představuje...
SilverStone se rozhodl obohatit sérii skříní Precision o nový model PS07W, který by měl však být pouze bíle zbarvenou variací na základní model PS07 z minulého roku. Tato firma tak dělá to samé co Thermaltake a jiní výrobci skříní - představuje staré modely s novým barevným hávem, což jen ukazuje na to, že inspirace vysychá. Ale co nového by měli také stále vymýšlet, že?





Precision PS07W využívá dva přední 120mm ventilátory, které mají ve skříni vytvářet mírný přetlak a samy o sobě mají stačit na její chlazení. Však jde také o model určený pro základní desky Micro ATX (případně Mini-DTX a Mini-ITX) s rozměry 210 x 374 x 400 mm (Š x V x H), hmotností 5,2 kg, která vepředu má pár portů USB 3.0, dvě šachty pro 5,25" mechaniky a uvnitř pak místo pro jedno 2,5" SSD a pět 3,5" pevných disků. Tray základní desky lze vyjmout, stejně jako vrchní panel.





Na rozdíl od původního modelu jsou zde ale přední bílé ventilátory rychlejší, takže pracují na otáčkách 1200 RPM, ovšem hlučnost je překvapivě stejná jako u 950RPM modelů, a sice 18 dBA. Tomu se příliš nechce věřit. Nakonec tu máme ještě pozici pro zadní 120mm ventilátor.

Precision PS07W je k dispozici od dnešního dne za doporučenou cenu 64 euro bez daně.

Zdroj: TZ SilverStone