reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Prestigio vyhlásilo vítěze soutěže karikatur

13.4.2007, Marek Štelčík, aktualita
Prestigio vyhlásilo vítěze soutěže karikatur
Společnost Presigio oznámila výsledky soutěže karikaturistů, která nesla motto "Funny High-Tech in Art", tedy soutěže zaměřené na on-line komunitu, kterou spojuje vášeň pro umění a hi-tech. Společnost vybírala z téměř 400 příspěvků z 33...
Společnost Presigio oznámila výsledky soutěže karikaturistů, která nesla motto "Funny High-Tech in Art", tedy soutěže zaměřené na on-line komunitu, kterou spojuje vášeň pro umění a hi-tech. Společnost vybírala z téměř 400 příspěvků z 33 zemí celého světa, včetně České a Slovenské republiky. Dne 1.dubna (tedy na Mezinárodní den humoru) pak vyhlásili organizátoři výsledky. V kategorii karikatur obsahujících minimálně jeden vizuální efekt značky Prestigio vyhrál Dmitry Trofimov z Ruska a odnesl si přehrávač Prestigio PMP-501 (30 GB) a 400 amerických dolarů, následně pak byly karikatury umístěny na stránky, kde probíhalo hlasování návštěvníků.



Největší počet hlasů pak obdržel Valentin Georgiev z Bulharska a získal tak přenosný multimediální rekordér s TV tunerem PMR-701 a 600 dolarů. Další výherce pak určila pětičlenná odborná porota, která brala v potaz i především uměleckou úroveň karikatur. Tři výherci umělecké kategorie se také dočkali hodnotných cen a finanční odměny. Společnost tak chtěla nalézt nejatraktivnější návrhy, které ilustrovaly motto společnosti, podpořit nadané umělce z celého světa a zároveň si samozřejmě soutěží zajistila reklamu, mediální pozornost a zviditelnila značku. Jednotlivé obrázky můžete najít na stránkách společnosti (viz zdroj). Společnost Prestigio zároveň dodává, že na konec tohoto měsíce plánuje další soutěž, která se tentokrát bude týkat uměleckých fotografií. Žádný výtvor z ČR ani SR bohužel nedosáhl na výherní příčku.

Zdroj: Prestigio
reklama