reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Příští víkend si můžete zdarma otestovat nový Doom

7.4.2016, Jan Vítek, aktualita
Příští víkend si můžete zdarma otestovat nový Doom
Očekávaný Doom chystaný na 13. května tohoto roku bude po 12 letech novým hlavním titulem v jeho sérii a jako takový si zaslouží velkou pozornost. Nejednoho natěšence tak jistě potěší i to, že už příští týden si bude moci zahrát jeho betaverzi zdarma.
Dočkáme se tak otevřené betaverze pro veřejné testování, kterou si budeme moci užít po dobu dvou dnů a prověřit si i vlastní hardware, zda nám na nový Doom bude stačit. Svou možnost si odbyli už vyvolení testeři, kteří se mohli v březnu také zůčastnit uzavřeného testování betaverze. Vedle toho si id Software připravují už první tři DLC.





Zahrát si budeme moci od 15. do 17. dubna, čili příští týden od pátku do neděle. A abychom měli dost času na stažení potřebných dat a nemuseli v pátek tím ztrácet čas, pre-download bude spuštěn již v úterý. Omezení budou stejná jako v případě uzavřeného betatestování. Budeme mít přístup k režimu Team Deathmatch a Warpath a mapám Heatwave a Infernal. Bethesda nezapomíná upozornit, že tato nabídka je opravdu jen zlomek toho, co nám nabídne konečná verze, jež bude od 13. května k dispozici pro Xbox One, PS4 a samozřejmě PC. Poté budou následovat aktualizace zdarma, jež nabídnout extra obsah pro multiplayer a SnapMap, editor umožňující tvořit nové úrovně i celé herní režimy, které budeme moci snadno sdílet. Zatím se alespoň můžete nabudit novým trailerem:


Co se týče placených DLC, jak už bylo zmíněno, chystají se zatím tři balíčky. Ty mají postupně rozšiřovat celou hru a každý nabídne tři nové mapy, jednu zbraň, démona (hratelná postava), sadu brnění, kus vybavení, hackovací moduly a pak i různé cetky jako barvy a vzory pro vizuální přizpůsobení vlastní postavy.

Každý balíček přijde na 15 eur, případně na 40 eur, když si v podobě season pass objednáte všechny tři. První z nich přijde na trh někdy v létě.

Zdroj: Hexus.net

reklama