reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Prolimatech nabídne černý chladič grafických karet MK-26

28.2.2013, Jan Vítek, aktualita
Prolimatech nabídne černý chladič grafických karet MK-26
S označením MK-26 přichází na trh nový chladič grafických karet od firmy Prolimatech, která původní model MK-26 představila již v září minulého roku, ovšem tuto novinku řadí mezi produkty Black Series. Znamená to, že chladič se od původní...
S označením MK-26 přichází na trh nový chladič grafických karet od firmy Prolimatech, která původní model MK-26 představila již v září minulého roku, ovšem tuto novinku řadí mezi produkty Black Series. Znamená to, že chladič se od původní verze měl lišit nejspíše jen svým černým zbarvením.





Skládá se tedy z černých hliníkových žeber, ovšem měděné části, tedy heatpipe a základna, jsou naopak poniklované. Design zůstal stejný, takže i zde máme k dispozici šest 6mm duálních heatpipe, které by měly velmi účinně rozvádět teplo do hliníkových žeber.





Chladič má zvládnout karty se ztrátovým teplem až 320 W, k čemuž mu samozřejmě musí pomoci nucená konvekce. Pro její zajištění lze využít dva 140mm nízkoprofilové ventilátory, které ovšem nejsou součástí základní výbavy. V té ale zase najdeme malé chladiče pro paměti a VRM, stejně jako teplovodivé lepicí podložky pro jejich upevnění.





Prolimatech také aktualizoval seznam podporovaných karet, a to o novou GeForce GTX Titan. Nicméně cenu ani dostupnost výrobce nezmínil. Původní model ale dostal cenu cca 1600 Kč a aktuální cenu v obchodech můžete vidět dole.

Zdroj: techPowerUp
reklama