reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razerová edice NZXT H440 míří na trh

7.11.2014, Jan Vítek, aktualita
Razerová edice NZXT H440 míří na trh
Společnost NZXT již v červnu ukázala novou edici počítačové skříně H440, kterou navrhla společnost Razer. Spíše ji tedy upravila a využila k tomu svou typickou zelenou barvu, jež bude využita i pro podsvícení.
NZXT H440 s logem Razeru by tedy již zakrátko měla dorazit na trh, a to s označením H440 Special Edition. V Evropě pak bude stát 150 euro, čili asi 4160 Kč, takže je otázkou, zda takovou částku budou zákazníci ochotni zaplatit. Však jde jen o jinak zbarvenou a mírně poupravenou verzi H440, jež se na našem trhu prodává s cenou pod 3000 Kč s daní.




- nová a klasická verze H440 -


Kromě barvy a podsvícení se liší pouze mřížkami se šestihrannými otvory a matným povrchem předního panelu, takže co se týče funkčnosti, klasická verze H440 je to samé co H440 Special Edition.





V předním panelu se tedy nachází logo firmy Razer, pak tu máme zelené LED osvětlující zadní porty, což tedy popravdě může leckdy přijít vhod. Pak tu jsou zeleně zbarvené přední porty USB 3.0, zelené tlačítko Power a stejnou barvou je skříň podsvícena vespodu.

NZXT H440 má rozměry 220 x 510 x 476 mm (Š x V x H), hmotnost 10,3 kg a dovnitř ní můžeme vměstnat základní desky formátů Mini ITX, Micro ATX a ATX. Není vybavena ani jednou pozicí pro optickou mechaniku, zatímco pro pevné disky má šest pozic a pro SSD osm. O chlazení se postarají tři přední dodávané 120mm ventilátory, nahoru můžeme vměstnat další tři či případně dva 140mm a vzadu se nachází jeden 140mm. Procesorový chladič může mít na výšku až 180 mm, což by mělo stačit v podstatě na jakýkoliv, grafické karty mohou být dlouhé 305 mm či až 406 mm po vymontování diskových šachet a mezi trayem a pravou bočnicí máme pro kabely přinejmenším 16 mm prostoru.

Skříň má na trh dorazit již "brzy".

Zdroj: TZ NZXT
reklama