Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
5.1.2010, Jan Vítek, recenze
V nabídce obchodů se ke konci roku 2009 objevil nový přenosný počítač Acer Ferrari One 200. V záplavě notebooků i netbooků je těžké tento model zařadit, protože některé vlastnosti jej řadí právě mezi netbooky a jiné jsou zase typické pro notebooky.
ajvn7 | 2.3.201121:55
Zdravím, mám takový menší problém a dost mě to mrzí.. Jak je to original pozadí s tím kalendářem, tak jsi ni minulý týden změnil pozadi a hned jsem si dal zpátky to co bylo, ale už mi ten kalendář neběží :­-­( dost se mi to líbilo a už mi to nefunguje :­-­( poradí mi někdo co s tím?
A potom ještě jeden problém se mi vyskytl, z ničeho nic mo přestalo fungovat přijimáni souboru přes bluetooth, ze začátku se mi vždy dole v pravo ukázala, že mi někdo něco posílá a teď musím kliknout na ­"Přenos souborů pomoci rozhraní Bluetooth­" a tam dám přijmout soubory. poradí mi někdo jak to zase zpátky napravím, aby se mi to zase ukazovalo dole?
Odpovědět0  0
black33 | 7.1.201012:42
je opravdu tak dobry?? jake mate zkusenosti??
Odpovědět0  0
j.pajinek | 17.1.201021:12
Nazdárek,Subnetbook jak ho někteří nazívají mám od Vánoc a můžu říct že jsem z něj nadšený,dlouho jsem se rozhodoval jaký si mám Netbook pořídit aby vyhovoval mím požadavkům což Atom nemohl a to kvuli přehrávání HD Videa co si sám kamerou pořizuji,přehrávání je naprosto v pohodě a to i filmu zkopírovaných z BluRay DVD ,,,z tohoto důvodu mohu jenom doporučit,,,pokud se jedná ovady co tady redaktor vypsal tak také nemám k tomu žádné výhrady u mne funguje vše naprosto OK.Já jsem jako uživatel plně spokojen a ještě když je to v barvách mé oblíbené stáje F1 tak spokojenost je STOPROCENTNÍ...uvidíme jak se bude přístroj chovat po delším používání ale od vánoc jede každý den a vše je OK...
Odpovědět0  0
MACHINA | 6.1.201010:10
XGP jste otestovat mohli, stačí si ho vypůjčit z ntb siemens SA­-3650, tenhle notebook s XGP ve kterem je 3870 mam, docela by me zajimalo, jestli to pojede i s jinymi ntb. To by pak znamenalo, ze i jina XGP pojede s mym ntb a to by zase znamenalo, ze XGP=upgradovatelna VGA pro ntb, coz nema jinde obdoby
Odpovědět0  0
Albi83 (1) | 5.1.201020:28
[20:19:20­] efuufe: Musim se ohradit proti kritice zpracovani displeje. Sam mam tento notebook jiz druhy mesic a nic co autor uvadi se nekona. Nehtem ramecek rozhodne nerozevru a nemohu dovnitr nahlednout. A take panty se nechovaji dle autorova popisu a drzi pekne na miste, s tim ze nikde nic nevrze. A pokud se nemylim, tak autor neni prvni, kdo drzi tento konkretni kus v rukou a na recenzi byl jiz v dalsich redakcich. Zrejme se k nemu nechovali tak, jak by si takove zarizeni zaslouzilo a proto bych nebral autorovu kritiku jako bernou minci. Co mi vsak na notebooku nevyhovuje je konektor XGP. I kdybych si chtel dokovaci stanici zakoupit ­(dosud v prodeji neni a neni znamo kdy bude­), tak hardware notebooku nema sanci HD4670 vyuzit. Radeji bych uvital rovnou konektor HDMI. Ostatni ­"chybejici­" konektory nepostradam, ale kazdy musi zvazit co vse potrebuje ci vyuzije.
Odpovědět0  0
dj.kure (86) | 5.1.201011:36
V tabulce máte Wifi standardu b­/g a v textu pak píšete standard ­"n­". Tak jakou tu wifinu vlastně má ?
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 5.1.201011:51
Má i standard 802.11n, doplněno a díky za upozornění.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.