1.2.2013, Jan Vítek, recenze

Nedávno jsme měli v recenzi moderní, i když levný tablet Sencor Element 10.1 s operačním systémem Android. V dnešní recenzi půjde také o tablet, ovšem o model s procesorem Intel Atom a operačním systémem Windows 8. Chybět nebude ani hardwarová klávesnice.

reklama
64GB microSDXC | od: jakasi  17.3.201321:49
Koupil jsem si ho a pořád nevím zda tam můžu dát 64GB microSDXC kartu? Porad te prosím
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
VIDEO | od: BTJ (10)  20.2.201316:51
A jak na tom je s prehravanim MKV? Zajimalo by me, jak by si poradil s 1080p x.264 MKV s DTS zvukem, treba nejaky 10­-15GB film .... predpokladam, ze to prehrat zvladne naprosto bez problemu, ale jak dlouho to vydrzi? Vydrz baterie s videem muze byt klidne 9 hodin, ale pouze ve formatech, ktere podporuje hardwarove.
Spojeni ffdshow­-tryouts + MPC­-HC se zaplym DXVA by mohlo umet HW prehrat i toto, ale otazka je vydrz. Je rozdil, jestli to vydrzi 9 hodin nebo jenom dve.
No a pak vydrz na nejakou serialovou klasiku dnesnich dni: 720p x.264 MKV, 20 minut v pul gigovem souboru.
To je i otazka na redaktory, mohli by tohle do testu zaradit, protoze tablet krom sledovani videa a webu, k nicemu jinemu ani neni. A vetsina lidi sleduje MKV ripy. Doporucil bych jako testovaci soubory neco takoveho:
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: VIDEO | od: BTJ (10)  20.2.201316:52
12GB The.Shawshank.Redemption.1994.1080p.Bluray.DD5.1.x264­-PerfectionHD
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: VIDEO | od: BTJ (10)  20.2.201316:52
9GB The.Silence.of.the.Lambs.1991.Blu­-ray.1080p.x264.DTS­-MySiLU
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: VIDEO | od: BTJ (10)  20.2.201316:53
7GB The.Green.Mile.1999.720p.BluRay.x264­-HDCLASSiCS
1.5GB The.Walking.Dead.S03E06.720p.HDTV.x264­-IMMERSE
0.75GB Two.and.a.Half.Men.S10E07.720p.HDTV.X264­-DIMENSION
0.5GB Family.Guy.S11E01.Into.Fat.Air.720p.WEB­-DL.DD5.1.H.264­-ShoHD
0.3GB Family.Guy.S10E22.720p.HDTV.X264­-DIMENSION
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: VIDEO | od: BTJ (10)  20.2.201316:54
17GB Oasino.1995.1080p.BluRay.DTS.x264­-CtrlHD
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: VIDEO | od: BTJ (10)  20.2.201316:56
OMG OMG CO TOJE? Se mi to furt odesilalo v pohode, ale nakonec se nezobrazilo ....... bylo to nazvem filmu C.asino .... proste tohle slovo se tu napsat neda:o­) To je fakt ­"vtipne­":(
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
. | od: BTJ (10)  20.2.201316:50
.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Chybička | od: chipoun (3)  6.2.201310:56
­"Nejdříve se tedy samozřejmě vybíjí baterie v tabletu a až pak nastoupí ta v základně. ­"

Iconii mám a je to přesně naopak. Prvně se vybíjí základna a pak až tablet. Je to lepší. Kdykoliv odpojíte tablet, tak máte více baterie k dispozici...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(1)  nízká(0)
Re: Chybička | od: Jan Vítek (2747)  6.2.201312:19
Ano, je to tak, jak píšete. Měl jsem to otočené.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Ještě bych doplnil | od: dajasada (2)  2.2.20138:31
tento tablet vlastním necelý měsíc a doplnil bych hodnocení. Jednoznačné plus jsou Windows 8 + IE10 ta svižnost systému je super. A jedno mínus mám a to že se asi jednou týdně kousne, tipnul bych to, že Acer ještě nemá odladěný ovladače.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(2)  nízká(0)
Re: Ještě bych doplnil | od: BTJ (10)  20.2.201316:55
To bylo na tebe ten komentar, nedarilo se mi ho pridat
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hmotnost | od: Tony-Z  1.2.201317:41
Zdravím, opravdu ten tablet váží jeden a čtvrt tuny? :­-)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(1)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
reklama
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste vpravo nahoře. Pokud nemáte profil, zaregistrujte se.