Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
9.6.2006, Jan Vítek, recenze
Firmu AOpen jsme co se týče skříní trochu zanedbávali, tudíž to teď napravujeme recenzí jedné zajímavé novinky – skříně Aeolus G325. Písmeno G v tomto případě znamená Game PC, což nám více než jasně napovídá, že je určena pro herní účely. Zajímavé jsou i její rozměry. Je totiž určena výhradně pro MicroATX desky a to z ní dohromady činí výrobek hodný pozornosti.
Myhu | 11.11.200614:10
tak jsem si ji koupil na compucoo za 1700 vcetne dopravi je super akorat trochu pracny to tam narvat jinak v baleni nejsou zahly sata kable prej se pro cr nedodavaj ale zas jsem tam nasel hadrik na utirani skrine od otisku prstu a ta se hodi ponevadz bedna je v cerne leskle. A trochu upravit chce i vysuv dvdecka ale to se muze tykat jen me dvd lg ktera ma na otvyrani jen takovy mali kolecko lepsi jsou ty podlouhly cudliky.
Odpovědět0  0
Coden (5) | 9.6.200610:36
Nevite, jestli se u nas nekde prodava skrin Antec Aria? Zatim jsem nikde nevidel skrin mensich rozmeru pro microATX desky: 335x269x200 mm. Kdyz tak byste mohli na ni nekdy uverejnit recenzi.
Dekuji.
Odpovědět0  0
Konias (47) | 9.6.200610:44
Odpovědět0  0
Coden (5) | 10.6.20068:55
Moc diky za informaci, jdu to tam promrknout...
Odpovědět0  0
Konias (47) | 9.6.200610:18
Jen by mě zajímalo proč je cena skříně tak vysoká. Je vyšší než mikroATX skříní od mého oblíbeného Silverstone. A to jak TJ08 tak SG01. Přitom Třeba Sugo je celé z tlustého hliníku včetně něolik milimetrů silného čela.
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 9.6.200610:22
Tady se nejspis plati za ojedinely navrh skrine a taky se asi zrovna masove prodavat nebude, takze nejspis proto ta cena...
Odpovědět0  0
MaWa (34) | 9.6.200610:25
mno silverstone TJ08 stoji 3k a sugo 3.5k....tak nevim ???
Odpovědět0  0
Konias (47) | 9.6.200610:42
To je pravda. Jsem se orientobval nějakou starší cenou tohoto AOpenu. Stál skoro 4000 Kč s Dph. Teˇd už to neplatí. Takže beru zpět.
Odpovědět0  0
Míla_oldd (5) | 9.6.200612:49
No já mám TJ08 za 2500,­- vč DPH
Odpovědět0  0
Konias (47) | 9.6.200610:12
Pdle mě Aopen má skříní, ­(těch novějších­) docela dost. Jen je k nám bohužel nikdo nedováží. Setkal jsm se osobně se třemi modely Aopeňáckých skříní. Pro microATX desky H450B a klasických middletowerů QF50B, A600B. Zvlášť 450 se mi líbila. Už před dvěma lety měla 12cm odsávací ventilátor , plechy byli pevné tlusté a nevybrovali ­(mnohem lepší kvalita než na levnějších skříních např. od thermaltaku­) a osazená byla dobrým 300W zdrojem s 12cm fanem a 24pin. konektorem pro mobo.
Odpovědět0  0
tomasjerry (215) | 9.6.200610:03
Je to v celku pekna skrinka, naviac sa mi paci uchytenie zdroja, konecne mozem dat do maj skrine aj normalny zdroj, cize niesom viazany na vyrobcu, co je super.
Odpovědět0  0
MaWa (34) | 9.6.20068:51
Mate tu skrin jeste u sebe ? Protoze by bylo zajimave zmerit, zda by se tam vesel tento chladic Silverstone ­- http:­/­/www.silverstonetek.com­/products­-nt01v2.0.htm on je sice specialne navrzen pro silverstone skrine, kde ta zebrovana cast doseda na outtake ventilatory skrine, ale mozna by se vesel i sem...a je to presne to, co by takova skrin potrebovala...
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 9.6.20069:33
Zdravim, mam. Jestli jej mate moznost zmerit, pak by mi stacily dva rozmery ­- vzdalenost od stredu zakladny ke konci zeber, abych vedel, jestli nebude kolidovat se zdrojem a take od stredu zakladny ke vzdalenejsim koncum zeber nalevo.

obrazek za tisic slov> http:­/­/vitus.misto.cz­/silvertstone.jpg

Odpovědět0  0
MaWa (34) | 9.6.20069:50
cca 80mm ke konci zeber kolmo, cca 104mm od stredu k zebrum nalevo.
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 9.6.200610:20
Aha, tak prvni rozmer by byl mozna jeste ok, ale tech 104mm, to se zcela jiste nevejde pres grafickou kartu ­- musel by mit taky asi 80mm.
Odpovědět0  0
miš kr | 9.6.20066:25
Kolega z prace ma podobne zarizeni doma od jine firmy, teda tohle si muze poridit pouze rodina s detmi do 7 let ­- nic narocneho, ponevadrz pri pokusu o vyndani HDD zkonci, nejde vytahnout, mozna ze AOpen ma reseno navrzeni jinak, ale u kolegy jsem potreboval pretahnout jeho data z HDD A to nemluvim o prostoru uvnitr po umisteni vsech komponent, je to tam namacakyn des bes, ten HDD je tak zajistene plechy a zanytovan okolo nej ze pokud by ho chtel nekdo vytahnoout musi pouzit opravdu hrubou silu
Odpovědět0  0
Míla_oldd (5) | 9.6.20069:42
Jen a jen souhlasím. Pro vykonejsí systémy to neni to prave orechove. Uvyzoval jsem o teto skrini. Ale protoze mam celkem silnou sestavu nakonec jsem zvolil case klasicke micro­-ATX konstrukce, od Silverstone, které je naprosto užasná. Mohu jen doporučit.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.