reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus MyPal A632N – Levný navigátor

28.7.2006, Pavel Bureš, recenze
Asus MyPal A632N – Levný navigátor
V naší redakční schránce se objevuje řada dotazů, které PDA s GPS v ceně okolo 10 000 Kč zvolit. Výběr vás, našich čtenářů, často padá na Asus A632 – dnes již starší PDA, které odvede dobrou práci na silnici i mimo ni.
Kapitoly článku:
Část nastavení je dostupná již z Today obrazovky, např. delším podržením stylusu na ikoně baterie se dostanete do nastavení napájení, které se ničím neliší od ostatních Windows Mobile strojů.




Čas spolu s datem je zobrazen na Today obrazovce. pokus spustíte nějaký program, tato informace logicky není dostupná, proto se v horní liště objeví informace o čase. Můžete si vybrat mezi analogovým a digitálním zobrazením.

Zajímavá je utilita Stav Asus. Dostanete se k ní z obrazovky Today a informuje vás o stavu baterie, intenzitě podsvícení atd. Tapnutím na jednu z položek se dostanete do patřičné sekce nastavení.


K přepnutí do landscape režimu můžete kromě ikony ve spodní části Today použít také tlačítko rychlé volby se symbolem 3 šipek. Ve výchozím stavu touto klávesou spustíte Media Player, vrátíte se na obrazovku Dnes či přepnete zobrazení do landscape režimu. Tuto rychlou volbu si můžete pozměnit v nastavení – nepoužívané položky je možno vyřadit.





Procesor v Asusu A632 dokáže pracovat ve třech režimech – Automatický, Úsporný, Normální a Maximální. Je škoda, že kromě názvu není zobrazena i frekvence. Uživatel by tak mohl lépe odhadnout, jak rychle PDA poběží.
reklama