Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
25.9.2012, Milan Šurkala, recenze
Tentokrát se podíváme na jednu z těch levnějších multifunkcí, Canon PIXMA MG4250. Za necelé 2000 Kč získáte automatický oboustranný tisk, čtyři inkousty ve dvou cartridgích, výklopný LCD displej, skener, čtečku paměťových karet a dokonce i Wi-Fi připojení.
pavcodr | 26.9.201218:08
Jo souhlasím, levé tiskárny od Cannon se nevyplatí ani kvůli nákladům na tisk, ani kvůli životnosti.
Odpovědět0  0
vachek.pavel (4) | 25.9.201212:45
Lepší volbou je Canon MG5150 která se dá aktuálně pořídit za 1700. Pět samostatných inkoustů.
Odpovědět0  0
Marenek (92) | 25.9.201213:07
ta nemá wifi. Canon PIXMA MG5350 má wifi i oddělené inkousty a zatím spokojenost.
Odpovědět0  0
vachek.pavel (4) | 25.9.201213:29
Měl jsem na mysli spíš na stejné cenové úrovni.
Odpovědět0  0
marek p (25) | 25.9.20129:21
Pokud chcete tiskárnu,jež neodejde po skončení záruky,tak si kupte cokoli jiného.
Odpovědět2  0
Pavel Kovač (1033) | 25.9.20129:32
Ne všechny tiskárny od Canonu toto splňují. Dražší modely jsou naopak velmi dobré.
Odpovědět1  0
Jan Zapletal (74) | 26.9.20120:42
MP550, dva měsíce po záruce zčistajasna chyba B200: přehřátí tiskové hlavy. Stejně a v podobném období po uplynutí záruky dopadli mnozí majitelé různých modelů Canon. Jedna věc je programovat životnost výrobku záměrným poddimenzováním některé části, na to už je člověk v dnešní době zvyklý ­- pak aspoň těm, kteří používají přístroj zřídka, může vydržet dlouho. Zároveň k tomu je potřeba jistá invence, vymyslet ho tak, aby při typickém použití přečkal záruku, ale ne zbytečně o moc. Ale naprogramovat softwarově že v čase: datum výroby+doba záruky+několik týdnů bude přístroj zablokován chybou, to už je opravdu výsměch. Značka Canon u mě definitivně skončila, po problémech s digitálním foťákem stejné značky byla tohle poslední kapka a definitivní potvrzení, že už se nejedná o stejnou společnost, která vyrobila náš úžasný, 25 let starý a dodnes funkčí foťák.
Odpovědět0  0
frys.pavel (21) | 25.9.20128:28
Tiskárna a neoddělenými barevnými náplněmi ? S takovými tiskovými náklady ? O fotografiích ­"bez černé­", škoda mluvit. Za cenu tohoto ­"krámu­" existují minimálně dva typy EPSONů, které jsou kvalitativně lepší. Myslím, že pan Šurkala ­(ve své kvalitní recenzi ­) byl ke Canonu PIXMA MG4250 velmi milostivý. :)
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (4826) | 25.9.201210:27
Ono samozřejmě záleží na tom, k čemu se bude tato tiskárna používat. Pro fotografie a velké množství tisku se opravdu nehodí, na druhou stranu je docela slušná pro tisk dokumentů i v konceptní kvalitě.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.