reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CM MasterCase Pro 3: výkon s Micro ATX

5.9.2017, Jan Vítek, recenze
CM MasterCase Pro 3: výkon s Micro ATX
Cooler Master označuje MasterCase Pro 3 za malou skříň se spoustou místa, která jako řada jiných podporuje modulární systém FreeForm. Dle představ výrobce si ji také budeme moci vzít na cesty, a to i díky zabudovanému madlu.

Závěrečné hodnocení

 
MasterCase Pro 3 je poctivá skříň dělaná pro moderní a velice výkonné sestavy, v jejichž případě však nesmí vadit, že ta bude založena přinejlepším na desce formátu Micro ATX. I na tu můžeme však napojit dvě výkonné grafické karty, přičemž drtivé většině uživatelů postačí i pouhá jedna. 
 
 
Ocenění TREFA získává skříň CM MasterCase Pro 3 za kvalitní provedení,
konfigurovatelnost a prostornost. Logo ocenění je ke stažení zde.
 
Tato skříň má také kvalitní zpracování s využitím 1mm plechu a především je možné si ji všemožně upravit. Něco zvládneme s tím, co nám nabízí ona samotná v základní podobě, což je třeba změna polohy diskové šachty nebo odstranění přepážky mezi deskou a zdrojem. Pak si můžeme dokoupit držák karet, další diskové či SSD šachty, ventilátorové rámečky nebo i levou bočnici z temperovaného skla, ne s pouhým plexisklem. 
 
MasterCase Pro 3 tak plně spadá do konceptu Master a za cenu 2000 Kč s daní je to rozhodně dobrá koupě vhodná jako základ moderního počítače.
 
English translation of the conclusion
MasterCase Pro 3 is a solid computer case for modern and even very powerful builds. Still, Micro ATX format is the limit, even though these motherboards are able to support even two hi-end graphics cards and most users will get along with just one anyway.

The case is also very well made using 1mm SECC steel and above all it is highly customizable. Even by itself it offers removable partition panel between the PSU and motherboard positions and also movable HDD/SSD bay. We may buy additional bays, cooling brackets, card holder or even left side panel made entirely of tempered glass instead of just acrylic.

As such, MasterCase Pro 3 falls entirely under the Master concept and at a price about 2000 CZK it definitely is a good bargain and a great foundation of a modern computer.

 

Skříň je vhodná pro: 

  • Výkonné sestavy založené na deskách Micro ATX
  • Herní počítače pro občasné přenášení
 

Plusy

 
+ Kvalitní provedení i materiály
+ Konfigurovatelnost a rozšiřitelnost
+ Prostornost
+ Možnosti chlazení

 

Minusy

 
- Na skříň pro Micro ATX možná až příliš velká
 
 
Za zapůjčení skříně CM MasterCase Pro 3 děkujeme ABACUSu.

 
 
Cena v době testování: cca 2 100 Kč s DPH



Vývoj ceny testovaného produktu:




reklama