reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
1.4.2008, Pavel Kovač, recenze
Nedávno jsme recenzovali monitor, který šlo připojit přes USB. Jeho úhlopříčka však nebyla na dnešní dobu už moc lákavá, a tak se dnes podíváme na přitažlivější model. Je jím LG L206WU, 20" širokoúhlý monitor s rozlišením 1680×1050. Jak si povede v testech?
raven4 | 24.11.200813:58
Dobry den,
jak je to tedy s tou odezvou, je opravdu tak strasna? Je zvlastni ze v zahranicnich recenzich jsem se o tom nikde nedocetl. Nemuze to byti vadnym kusem­/serii?
Kolega sq pise o prenuti z 6500K na 9300K. Co to prosim je?

A posledni dotaz, vite o nejakem jinem monitoru 20­-22­" ktery ma ­(hodne­)vysouvaci nozicku a je hodnocen pozitivne?

Dekuji za reakce, R4
raven4@jabber.cz
Odpovědět0  0
sq | 6.9.200813:58
pri nastaveni farieb na 6500K naozaj odozva pri tomto monitore v niektorych pripadoch dosahuje velke cisla ako bolo pisane v clanku. Pri nastaveni na 9300K som zistil ze tento problem skoro zmizne :­) za tie prachy super monitor ;)
Odpovědět0  0
Luoslav (2) | 8.8.20089:51
niesom prilis narocny na kvalitu obrazu ale je to take hrozne v praxy s tymi hrami ?
Odpovědět0  0
OldaRiha (1) | 9.4.200812:02
Takže když připojím tento monitor k notebooku s procesorem celeron M1,5GHz, tak s filmy si ani neškrtnu? Myslel jsem že, když je tento monitor s USB multilinkem, tak bude určen pro starší notebooky, které nemají, nebo mají pouze D­-sub výstup, který nezvládá vysoké rozlišení, a vono to je zase na prd, protože je potřeba pekelně rychlý procesor :­-­/ Původně jsem měl v plánu k mému NB osazen integrovanou grafikou 852GM, připojit 22­" LCD přes rozhraní D­-sub, ale obraz byl totálně rozostřený, takže nepoužitelný. Náhodou jsem objevil tento monitor, tak jsem si ymslel, že mám vyhráno, a o5 ne! je ještě nějaké řešení, nebo mi nezbývá nic jiného než koupit nový počítač?
Odpovědět0  0
Choakinek (1537) | 5.4.200816:45
Pro koho je určeno LCD s TN panelem ­(= hrozná kvalita obrazu­) se 40ms odezvou? To by mě teda zajímalo.

Chápu, že recenze může být i varováním pro případné potencionální zájemce o dané LCD, ovšem vlastní text recenze tomu bohužel moc neodpovídá.
Odpovědět0  0
roobi | 3.4.200816:10
Chcel by som poprosit redakciu o test lcd, Belinea b.display 4_22­" wide alebo lcd ViewSonic VX2255wmb, dik.
Odpovědět0  0
AA | 2.4.200817:40
Chcel by som poprosit redakciu o test new samsungu 2493HM dakujem
Odpovědět0  0
OmeGardian (43) | 1.4.200815:08
najskor som si myslel ze ide o aprila, lebo tak vysoku nohu som jakziv nevidel.
potom som pozrel stranky LG, a svete div se, fakt. mohli ste dat aj fotku monitora v najnizsej polohe..
Odpovědět0  0
rndm2 (1) | 1.4.200814:02
Jenom upozorňuji na drobnou chybku v posledním obrázku na první straně ­(rozměry monitoru­), kde je uvedena úhlopříčka 19­" místo 20­".
Odpovědět0  0
g.sus (30) | 1.4.20088:26
Opat vyborna recenzia na podpriemerny monitor...
Snad len cast o inputlagu je z inej recenzie, ze? :)
Odpovědět0  0
Mac MM | 1.4.20088:42
Nemyslím,že je to podpriemerný monitor.Ja ho mám a som celkom spokojný.Čo sa týka odozvy som prekvapený,prečítajte si test v Computer č.1­/08 tam je nameraná odozva super.Komu teraz vlastne veriť!
Odpovědět0  0
Pavel Kovač (1033) | 1.4.20088:59
Nevim přesně jakou metodiku měření odezvy používají. Já se řídím dle VESA FLAT PANEL DISPLAY MEASUREMENTS STANDARD Version 2.0
Pokud si zvolili jiný postup, tak nemusí tolik respektovat například OverDrive apod. Je to na nich. U mých recenzí však je vidět přesná metodika viz.http:­/­/www.svethardware.cz­/art_doc­-FFDE31F6E2022FEFC125714E006939B6.html
Odpovědět0  0
meeee (39) | 1.4.200813:40
Díky za ni.
Odpovědět0  0
ptipi (139) | 1.4.200818:10
nebo máte jinou serii...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.