reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
25.4.2008, Jan Vítek, recenze
V dnešní recenzi se ukáží tři flexibilní silikonové klávesnice, které se na našem trhu již poměrně rozšířily. Zde je otázkou, na jaké použití se tyto klávesnice hodí a jak se na nich vůbec píše. To budou moci ukázat dva modely značky Acutake a jeden Redstar.
janalebaskova (1) | 6.10.201811:10
Prosím, co si myslíte o klávesnici Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

z tohoto https:­/­/www.arecenze.cz­/klavesnice­/ doporučení? Vyplatí se tolik připlatit?
Děkuji,
Lebásková
Odpovědět0  0
volodjA | 10.6.20099:54
Koupil jsem ji ke stolnimu pc ke kteremu moc nechodim, na dlouhe psani to neni, ale k obsluze pocitace staci a da se na ni normalne bez problemu psat jen to jde trochu pomaleji, ale to se clovek casem nauci, jedinou nevyhodu spatruji, ze oproti me puvodni klavesnici ma ctrl uplne vlevo... Velkou vyhodu vidim v tom ze zabira podstTNE min mista nez bezna klavesnice je to na stole o dost znat.
Odpovědět0  0
Joseeee | 16.8.200820:25
K té diskuzi kolem cen.. Tady jsem jí našel nejlevněji: http:­/­/www.uzasne­-darky.cz­/index.php?product=328

Navíc maj minimální cenu za poštovné..
Odpovědět0  0
ComGeen | 3.2.200914:00
Nejlevnější jí mají na http:­/­/www.wigishop.cz­/katalog.php?kategorie=18
Mají ji ve dvou barvách a poštovný maj taky minimální, balné si neúčtujou.
Odpovědět0  0
Stihacka | 27.4.200822:03
Koukám že tady jsou pěkně předražený. V Itálii jsem je viděl od 10 euro...
Odpovědět0  0
auditek | 28.4.20089:02
tak si pro ně zajeď do itálie ;­) tady jsi v česku,Nebo si snad myslíš že na např na hamburger z mc pracuješ v itálii stejně moc jako tady v česku abysis ho mohl koupit?;­)

jinak co se týče psaní, tak tu redstarovskou mám doma cca 7 měsíců, na večerní psaní na pc abych nerušil zbytek rodiny, první dojmy byly kruté, ale po pár dnech psaní si zvykneš a nepřijde ti to
Odpovědět0  0
Stihacka | 28.4.200814:34
Přemýšlel jsem o ní, ale pro mě je to zbytečnost.
Odpovědět0  0
auditek | 28.4.200815:19
no jako zalezi k cemu bys ji vyuzil...ja doma sem tam pracuju na rozebirani treba airsoftovych kveru nebo podobnych veci kdy mam ruce od oleje apod tak tu klávesnici jen píchnu do usb a pohoda...známý ji měl nějakou dobu půjčenou v servise elektro a taky si pochvaloval, pak si ji koupil...na netu ji seženeš kolem 350kaček nejlevněji..
Odpovědět0  0
-HoNY- (136) | 26.4.20084:02
Před pár lety mě tyhle klávesnice zaujaly, ale že bych se snad hrnul do Acutake, Redstaru, či nějakého jiného šuntu?!
Líbí se mi jejich mobilita, univerzálnost a odolnost ­- jdou použít všude ­(to ale nemusí platit o počítači­). :­-)
Odpovědět0  0
Mican (6) | 25.4.200819:34
Evidentně jste nikdo neměl klasické ZX Spectrum, že? Byli lidé co na gumové klávesnici dokázali zaplnit celou paměť programem v basicu... třeba já.
Odpovědět0  0
Marenek (92) | 26.4.200814:38
já si tuto sice jen otlapkal, za to na spektráku jsem taky paměť několikrát naplnil ­- řeknu ti, ta na spektráku je lepší!
Odpovědět0  0
OmeGardian (43) | 25.4.200817:38
tuto klavesnicu by som dal tomuto ­"clovekovi­"
http:­/­/www.youtube.com­/watch?v=q1oYZngEpcw
naozaj by sa mu hodila :)
Odpovědět0  0
Peter-ba | 25.4.200817:17
Ja som mal moznost si vyskusat pisanie na tej acutake klavesnici a pisalo sa mi natom lachko, neslo to tazko, tak neviem ktoru ste skusali ale ja som bol spokojny, samozrejme som si to nekupoval do pc ktory vyuzivam cely den ...
Odpovědět0  0
Jiri Prchlik | 25.4.200812:30
Pro autoservis ci stroje, kde je prasnost olej a dalsi je to super reseni, i to podsviceni se hodi, nekdy jsou tam ztizene podminky
Odpovědět0  0
nod (1) | 25.4.200812:08
Tieto klavesnice davame k priemyselnym PC a celkom sa osvecili.Ale robit s tym by som vazne nechcel:­)hrozne zle sa natom pise
Odpovědět0  0
DJPepik (3) | 25.4.200811:12
Tuto klávesnici si koupila kamarádka k notebooku... No nedalo mi to a zkusil jsem na tom něco napsat... Musím potvrdit autorovy zkušenosti a klidně bych se nebál i sprostších slov... Napsat něco na této klávesnici je hotovým utrpením!
Odpovědět0  0
pavlikmm (1) | 21.7.20187:52
Dobrý den, chci se zeptat jestli je na této klávesnici Gemius Gaming Scorpion ­( https:­/­/www.covybrat.cz­/nejlepsi­-klavesnice­/ ­) možnost psát apostrof ­' i jinak než Alt + 039, jelikož ho velmi často využívám a na momentální klávesnici ho mam vedle backspace klávesy
Odpovědět0  0
Doom (18) | 25.4.20088:02
tak nevím jestli jsem jenom přehnaně konzervativní, ale když vidím klávesnici, co má editační blok posunutý o řadu dolů kvůli klávesám wake up a podobně, tak mě jímá hrůza. asi jsou lidi, co si na to zvyknou, ale osobně znám spíš lidi, co na to nadávají.
dělají se takovéhle klávesnice i s konzervativním rozložením kláves?
Odpovědět0  0
randomofmaber | 25.4.200810:54
Musím souhlasit
Odpovědět0  0
Shottoush (3) | 25.4.20081:39
Napadá mě využití u PDA s USB Host, když člověk potřebuje napsat delší text. Jde o to, jestli jsou pohodlnější skládací klávesnice nebo rolovací. Jinak tyto klávesnice jsou jako stvořené pro analytické laboratoře, konkrétně třeba PCR laboratoře ­(kde se pracuje s nukloevými kyselinami ­- DNA a RNA­). Metoda PCR je veli citlivá, ale též extrémě náchylná na kontaminaci vzorku. Dezinfikovatelné klávesnice jsou zde proto perfektní.
Odpovědět0  0
Fikus Kukis (136) | 25.4.200815:13
Tak to už radšej skladaciu BT klávesnicu, komfort písania je potom úplne inde.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.