reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
22.8.2011, Jan Vítek, recenze
Pokud máte dost velkých skříní a spíše byste rádi pořídili pro své komponenty nějakou menší, můžete si dnes počíst o modelu Core 3000 od Fractal Design. Ten se u nás dobře uvedl již na začátku tohoto roku modelem Define R3, tak doufejme v dobré pokračování.
iSheep | 22.8.201119:27
Chtě bych jenom upozornit na nevhodně použitou terminologii. Z metrologického hlediska je pojem ,,zmetek,, nesprávný a proto je požadováno ­(norma nic jiného nezná­) pojem ,,neshodný kus,,.
Odpovědět0  3
Libor Jelínek | 22.8.201113:01
Skříně jsou dobře promyšlené, ale nižší řady postrádají kvalitu R3 apod. U mého kusu bylo šrouby zadních slotů pravděpodobně do děr natlučené, místo šroubování, takže jsem je musel pracně odřezat a nahradit jinými, které si naštěstí vyřízly závit, který ještě drží. Modrá LED, která osvětlovala v noci i ulici pře domem, musela být nahražena klasickou zelenou. Takže skříň je typu dodělej si sám.... Jinak bych byl spokojený vzhledem i funkcí.
Odpovědět0  0
Jirka Uher | 22.8.20111:26
Tuto skřín vlastním asi 14 dní a můžu přidat pár poznatků. Je víc než zajímavé, že mi přišla také s vylomeným horním 140 mm ventilátorem. Rotor byl odlomený ze základny. Po provizorním slepením se mi ho nepodařilo pořádně vycentrovat a s reklamací se mi nechtělo už trápit, tak jsem ho oželel. Racky na disky byly naštěstí v pořádku. Cable management opravdu není úplně dostatečný, ale pokud vám nevadí nějaký ten kabel uvnitř skříně, nebude žádný problém. Po zalepení bočních perforací a spodní, která není využita pro zdroj je sestava fenomenálně tichá v konfiguraci i5 2500K, Noctua NH­-D14­(U.L.N.A odpory na 900 rpm­) Gigabyte GTX 460, Cooler Master Silent Pro M600W. Regulace otáček dodaných ventilátorů funguje skvěle a s přidanou Noctuou 120mm na přední panel nejde i5 přetaktovaný na 4,5 Ghz po dvou hodinách Prime 95 nad 65°C.

Pro mě snad nejdůležitější úpravou bylo zalepení dvou šíleně zářících LED na HDD kontrolce a POWER tlačítku. Ty byly na zabití :­-­)

Takže zvažte koupi, pokud chcete všechny fany funkční. Možná by nebylo od věci si v obchodě case prohlédnout, pokud máte tu možnost.
Odpovědět2  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.