Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
20.2.2012, Jan Vítek, recenze
Společnost Gigabyte již není mezi výrobci periferií žádným nováčkem, takže mezi její nabídkou můžeme najít dost modelů počítačových myší. Možná vás také zaujme herní myš Aivia M8600, která se může pochlubit bezdrátovým rozhraním a širokým příslušenstvím.
5tWheeL | 26.2.201219:01
Vlastním tuto myšku ve verzi 1 a naprostá spokojenost. Možná jsem měl štěstí, ale rozhodně se žádné díly neprohýbají a nevržou, vše lícuje dokonale. Ergonomie jsem se před koupí bál taky, ale za mě osobně mi do ruky padne perfektně, ta hrana mi na dlani nevadí ani trochu, ale každý ma pracku jinou, takže někomu vadit může. Co se týče podložky, mám Gigabyte Ghost podložku, původně jsem ji chtěl jen kvůli designu, ale překvapilo mě, jak je kvalitní a Aivia po ní klouže jako po másle. Jen to lepidlo okolo teflonů se fakt trochu nepovedlo, nicméně myš nijak nedrhne, takže pro mě je to mínus v podstatě jen estetické.
Odpovědět0  0
.:) | 26.2.20120:29
ako je to s konfliktom s wifi v notebooku? Mal som totizto roccat pyru wireless, ale bol som nuteny ju hned vratit, kedze mi rusila wifinu v nb.
Odpovědět0  0
Honzik1 | 20.2.20128:53
Před měsícem jsem se rozhodl pro myš Gigabyte M8000X což je vlastně drátový herní bratříček této myši. Tvar je však výborný. Tato myš v recenzi mě už z pohledu přijde neergonomiká. Každopádně souhlasím, že SW je veliká přednost Gigabyte myší! Kvalita provedení také. Zda je spolehlivá, to si musím ještě počkat...
Odpovědět0  0
Darei (15) | 20.2.20127:31
Neskusali ste tuto mysku porovnat s jej prvou verziou? Resp. v com je rozdiel.
Dik
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 20.2.20128:49
Tu jsme k dispozici neměli a osobně ji neznám.
Odpovědět0  0
Darei (15) | 20.2.20129:06
Vyzera na chlp rovnako ako Vami recenzovana myska s tym, ze sa dodava v inej skatulke ­(tubus ako pri Gigabyte podlozkach­), tak isto je aj SW identicky, tak ma zaujimalo ci sa nieco zmenilo po HW stranke.
Kedze ostre hrany zostali ako aj ostatne + a ­- povodneho modelu, asi je v2 iba marketingove oznacenie pre novu krabicku :­-­)

Mysku hodnotim ako dobru ... len bohuzial po asi 3och mesiacoch mi odislo koliecko ­(nieco ruplo a mal som z nej Logitex MX Revolution so zotrvacnikom­).

Dakujem inak za objektivnu recenziu, presne vystihla pouzivatelsky komfort.
Odpovědět0  0
CONROE | 20.2.201210:58
Taky mám původní V1 podle fotografii žádná změna ani hardwarově podle tabulky, pouze změna v balení jak jsi napsal. Souhlasím s recenzí, jen by příště mohl Gigabyte přidat na kvalitě zpracování. Zatím 190 dní bez poruchy :­-)
Odpovědět0  0
Darei (15) | 20.2.201211:04
Nech sluzi ... ja som bol s nou velmi velmi spokojny ... vymenil som potom za Razer Tron, ktora ma menej ostru hranu na chrbate, ale zase rovnako ostru na krajoch.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.