reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.4.2015, Pavel Šantrůček, recenze
Mít za méně peněz stejně nebo více muziky je tématem dnešního dne. Dnes se podíváme na to, jestli levnější dvojice GeForce GTX 960 zapojených ve SLI režimu se může výkonnostně rovnat jedné drahé GeForce GTX 980.
halekj (1) | 14.5.20169:43
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů. Mám v současnosti v PC kartu
MSI GTX 960 GAMING 2G 2GB, mám možnost celkem výhodně koupit MSI GTX 960 GAMING 4G 4GB, půjde tyhle dvě karty zapojit bez problémů do SLI?
Odpovědět0  0
Draken (24) | 22.4.201511:34
naprosto super recenze, kde mě zejména závěr potěšil ­- děkuji za reálnou a všeříkající odpověď !!!
Supelativní články konkurenčních webů mě vždycky nadchou ­(negativně­)

Díky a těším se na další recenze v podobném stylu !.
Odpovědět0  0
potooczech (345) | 22.4.20158:01
Vcelku zajímavý výsledek. Zajímalo by mne pak využití GTX 960 ve verzi s 4GB paměti. Tam by se odstranil problém her, kde 2GB už nestačí. Pozitivní je, že v testovaných hrách SLI všude fungovalo. Škálování někde sice horší, ale pořád je výkon takový, aby to mělo smysl.
Odpovědět0  0
631275 (287) | 19.4.201514:57
Proč to rýpnutí do crossfire na konci? On snad autor testoval nějakou kartu amd, že z výsledků technologií nVidia dělá závěry o tom jak by fungovalo řešení od konkurence? Něco jako když to nejde dobře nvidii, tak to nemůže jít dobře nikomu? He?

(Osobně je mi zcela jedno, do koho se rýpe, ale podobný závěr je... vycucaný z prsu? neprofesionální? neověřený?)
Odpovědět0  0
631275 (287) | 19.4.201515:01
(Jinak recenze pěkná, dobře se četla.)
Odpovědět0  0
Pavel Šantrůček (43) | 20.4.201510:43
To nebylo rýpnutí do CrossFire nebo do SLI. To bylo rýpnutí do systému AFR jako takového, které krom vysoké snímkové frekvence ­(většinou za vysokou cenu stutteringu­) nepřináší naprosto nic pozitivního. SLI a CF jsou v tom nevině, jen si musí pohlídat správné časování snímků.
Odpovědět0  0
Meridius (39) | 14.4.201510:04
Recenze fajnová, se zajímavým námětem. Ovšem složení testovaných her už je horší. Pokud se podle mne má naplno projevit nutnost 4GB VRAM, pak tyto hry to určitě neukáží. Takže už předem si tipnu, že 4GB varianta 960 vyjde nevýhodně ­(ona vyjde nejspíše i tak­). Chybí tam watch dogs, shadow of mordor apod.
Odpovědět0  0
Monty09 (4) | 13.4.20157:50
Moc pěkná recenze, musím pochválit preciznost a důslednost autora :­) Těším se na srovnání GTX960 4GB vs GTX980 vs GTX960 SLI ... To bude pořádná recenze a daleko vyrovnanější než teď :)
Odpovědět2  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.