reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.5.2004, Martin Štěpánek, recenze
Už na CeBITu jsme se všichni zadívali do nového Mp3 přehrávače od firmy MSI. A již dnes se můžeme na tohoto malého krasavce podívat detailněji. Mezi hlavní výhody budou patřit rozměry, díky nímž padne parádně do kapsy a překvapí svojí vydrží.
M.lochman@seznam.cz | 25.3.20057:48
Zdravim , nedavno jsem si koupil tento prehravac u Czechcomputeru a samozrejme ze byl vadnej. :­) ­(mam na to stesti­) noo asi po 2 reklamacich dodali nakonec ­"pouzity zeleny misto stribrneho s tim ze za barvu neruci ­(pritom ve foru je napsany ze dodavaji stribrny­) takze ten zelenej museli mit hooodne dlouho predtim nez mi ho poslali misto stribrnyho, navic zapomeli poslat nabijecku a tak jsem to musel poslat zpatky a tak jsem prodelal jenom 200 kila! takze bacha na to.... a omluvy z jejich strany jsem se vubec nesetkal. Ne ze bych chtel neco extra ale tak mohli zajistit kdyz uz ten prehravac byl zeleny ze bude aspon novy. ALe to bych jeste prekousl. No ted kvuli cemu pisu. Jak jsem jiz napsal prehravac, ktery me poslali asi nekdo take reklamoval , ma predelany stitek s identifikacnim cislem a co jsem slysel mel problemy s baterii takze tam dali novou. Ted zkousim nechat hrat prehravac jak dlouho vydrzi.. Pokud by ta baterie neutahla chod zarizeni min. 10 hodin myslite ze bych mel baterii reklamovat? ­(byla uplne na max. nabita­) Uz tak se mi to nelibi ze prehravac nebyl novy a jeste aby mel slabou baterii. No kazdopadne budu rad kdyz mi napisete kolik baterie vydrzi vam .­)

diky moc za pomoc
PS: jsem zvedavy kdy baterka odpadne po 1 hodine uz mam jeden dilek dole :­(­(
Odpovědět0  0
LOCHiQ | 22.1.20059:46
beztak se upsali sem mel verzi 206 a 208 a cestina nikde nevite nekdo vo programu ve kterym bych moh upravovat firmware? ­- nebo aspon vo skrytym menu? .... fakt by me to zajimalo. :D a ptat se na to MSI je dost blby protoze ten asi by moc stastnej nebyl... :P
Odpovědět0  0
LOCHIQ | 13.1.200521:31
tak co bys chtel ... dyt je to docela maly... kdyz to srovnam s PDA... je to uplnej prcek :D
Odpovědět0  0
vojta.vr | 5.1.20057:23
Měli bych dotaz na autora tohoto článku ­- jste si jistý, že je v přehrávači i čeština??? Já jenom že v popisu menu píšete že obsahuje 10 jazyků včetně češtiny. Já ho mám, ale čeština tam na 100% není... Nešlo by to vyspravit třeba nějakým novým firmwarem??? Některé přehrávače mají upgrate firmware i s novými jazyky ­(a někdy i podporou přehrávání nových formátů­).
Odpovědět0  0
DRK2 | 16.5.200412:12
jen 256Mbytu pameti a jako plus? No jedine co ospravedlnuje velikost je oled display, ale u neceho co je asi 10x vestsi nez flash pamet bych cekal vetsi kapacitu..
carodej: no rozhodne bych se pokusil kontaktovat vyrobce ten ti spis poradi...
Odpovědět0  0
CaroDějDobroDej | 14.5.200419:44
Mám mp3 přehrávač Digibeat MpFree, ale od té doby, kdy jsem ho povrch naplnil mp­-trojkami 256bitovými, které měl podporovat, NEŠLAPE. Nenastartuje, počítač­(e­) hlásí Neznáme zařízení. Jak se do něj dostat? Jak ho naformátovat?Comp ho nepřijme, display se nejprve rozsvítí, pak zhasne...
Odpovědět0  0
Racek | 13.6.200420:08
Tak tohle se mi stalo taky. Napred nechtel nacitat MP3 , ze pry neni zadny hudebni soubor, tak jsem naformatoval disk a od te doby nereaguje. Zkousel jsi vyrobce a nebo se mozna jedna o chybu firmwaru. Nevim, kdyz tak porad...
Odpovědět0  0
xx | 28.9.200422:27
A nemáš slabou baterku?
Odpovědět0  0
LOCHiQ | 13.1.200515:21
staci nepanikarit sehnat si novy firmware nebo ten samy co ted je v pristroji na strankach vyrobce a preflashovat prehravac pak vse slape v klidu..

stalo se mi to uz u 5 MP3jek takze by vam to melo zabrat taky
(kdyz se vam proste posere ten firmware a tabulka ktera urcuje velikost tak proste ten prehravac nevi co ma delat... nektyry nahlasi 0MB ­(iriver, atd­)nektery se vypnou ­(asi ten vas :D­) ­) tak hodne stesti.. :P kdybyste potreboval pomoct napiste na email..


LOCHI
Odpovědět0  0
Pavel Šíp | 21.2.200617:23
Mám stejný problém, dceři přestal přehrávač reagovat, tak ho zkusila přeformátovat ve Windows a od té doby je z něj obyčejná fleška. Jak tam dostat zpět firmware?
Odpovědět0  0
LOCH | 21.2.200619:13
Zdravicko! zkus firmware update. Ten je myslim na dodanem CD nebo na oficialnich strankach v podpore. ­(www.msi.com­). Dalsi instalaci uz zvladnes a kdyby ne napis primo na email.
Odpovědět0  0
Zdeněk Michálek (284) | 13.5.200423:38
Pár dní jsem měl přehrávač taky v ruce, několik postřehů:

- nevím jak pro běh, ale pro poslouchání v posteli je ten zvláštní klipsový způsob uchycení sluchátek perfektní. Nezavazí na polštáři, netlačí v uších a přitom sedí perfektně. Manželka se vyjádřila že z nich má podobný pocit jako z klipsových náušnic ­- nevím, nedokážu posoudit. Kdyby se prodávaly zvlášť, určitě sí je koupím
- Martin se v recenzi nezmínil že až 10 stanic je možné uložit do předvoleb a pak skákat jen mezi nimi ­(­"neladit­"). Celkem příjemná featura.
- tlačítka nemají příliš jasně definovaný chod, občas jim trvá trošku dýl než se rozhodnou zareagovat
- ta zelená není taková hrozná jak to vypadá na fotkách, zvlášť osobám ženského pohlaví se to docela líbilo ­(já bych dal přednost černostříbrné variantě­)
- celkově vzato je to hodně sympatická věcička, dost nerad jsem ji vracel
Odpovědět0  0
Hyper (35) | 13.5.200421:08
až trochu spadne cena, bude to super
Odpovědět0  0
Rescator2 | 13.5.20048:51
No, já teda nevím, ale mně se ten design nezdá nic moc..... je to takový strohý......:­-(
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.