reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
Diskuze k článku: Megatest sestav: Dexx Silver
30.11.2004, Igor Viduna, recenze
Sestava DEXX se jako jediná v testu rozhodla jít cestou nejnovějších technologií. Pokud mluvíme o PCI-Express či DDRII, musí vám být jasné, že půjde o platformu Intel. Ta ve spojení s GeForce PCX 6600 nabízí dostatečný potenciál i pro náročného uživatele.
RadimR (16) | 30.11.200420:25
Tak nevim. Nejsem zadny odbornik...ale myslim, ze malokdo si koupi sestavu. Co znam tak vsichni si pekna nakoupi soucastky a sestavi si to sami. 40 tisic za pocitac ktery nema nijak uzasny vykon­(na tu cenu­)...bych urcite nedal :­). Vzdyt za 40 tisic jde koupit notebook s podobnym vykonem ­( v 3DMarku 2001 ­). Takze bych byl radsi za recenze notebooku :­)­), uz jenom proto ze zrovna po vhodnem notebooku patram.....
Odpovědět0  0
Kamil Havelka | 8.12.200419:42
Mozna to nejni zrovna nejlepsi sestava, ale je aspon dobra. A co vim, tak dobre NOTEBOOKy stoji nejmene 100 000Kc., proto je to ten konfort ­"pro BOHATE­". Kamil
Odpovědět0  0
Rescator (30) | 30.11.20049:10
Neredakční upozornění na redakční poznámku ­- ­"přinejmenším­" se píše opravdu dohromady !!!
Odpovědět0  0
romikus(cz) | 30.11.20041:48
WinFast PX6600 TD nema pameti na 1100 Mhz ale 550 Mhz DDR ma Hynix na 3.6ns =275 což je 550 DDR!!!!!!! Čemuž napovídá i výsledek v 3dmarku.
Odpovědět0  0
cxl | 30.11.20047:07
Jasne, taky me to hned uhodilo do oci... Je to 275 ­-> 550 Mhz DDR, jako vsechny ostatni 6600.
Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek (372) | 30.11.20049:18
Díky za upozornění, chybu jsem opravil.

Štěpán Mrázek
Svět hardware
Odpovědět0  0
nommo (27) | 30.11.200412:13
Dobrý den,
stejná chyba jako u OG. Omlouvám se, že jsem ji nestihl opravit po předvhozím u pozornění u sestavy OG. Autor
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.