reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI M677X Crystal Collection .. arbiter elegantiarum?

19.1.2007, Josef Brož, recenze
MSI M677X Crystal Collection .. arbiter elegantiarum?
Společnost MSI rozšířila svou nabídku o nový exklusivní model MSI M677X Crystal Collection. Notebook MSI není jen zajímavou designovou hříčkou. Mimo křišťálů od šperkařství Swarovski nabízí i vyvážený výkon dvoujádrového Turionu a grafické karty GeForce Go 7600.
Modely Crystal Collection představují v nabídce MSI limitovanou edici notebooků. Společnost touto řadou rozšířila své produktové portfolio o exklusivní modely. Notebooku nelze upřít elegantní vzhled, který spočívá v originálním spojení elektroniky a šperku. Swarovského křišťály jsou zasazené v kovu a vynikají rovněž díky leštěnému povrchu zadní strany displeje. Netradiční zpracování má však i méně praktické stránky. Každý notebook vyžaduje určitou péči, ale neustálé odstraňování otisků prstů z lakovaného povrchu mě brzy omrzelo.


MSI M677X

Pochvalu rozhodně zaslouží vyrovnaná hardwarová architektura. Srdcem notebooku je mobilní procesor AMD Turion 64 X2 TL-56, procesor zdatně doplňuje grafická karta nVIDIA GeForce Go 7600, která svým výkonem překonává zavedený čip ATI Radeon X1600. Multimediální výbavu notebooku doplňuje rovněž širokoúhlý displej a kvalitní zvuková reprodukce.


MSI M677X

Notebook rozhodně nevyniká mobilitou, jeho hmotnost dosahuje téměř tří kilogramy. Daní za vysoký výkon je rovněž spotřeba a nízká výdrž na bateriích. Výkonnému hardware bohužel nedostačuje standardní šestičlánková baterie typu Li-Ion o kapacitě 4400 mAh. Přestože je MSI M677X inzerován jako exklusivní model, jeho cena není nijak závratná. Za cca 32 000,- Kč získá uživatel originální notebook, který poskytuje vyrovnaný výkon a zajímavé multimediální vlastnosti.


Vyrovnaný výkon
Touchpad
Kvalita zvuk. výstupu
Žádné bezpečnostní prvky
120 křišťálů …
Spotřeba
Ikona Odkaz na databázi
Powermanagement
Orientační cena: 32 000,- Kč včetně DPH

 
Za zapůjčení notebooku děkujeme firmě BGS LEVI Czech
 
reklama