reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.8.2008, Jaroslav Salcer, recenze
Kdo pamatuje počátky kapesních počítačů, si jistě vzpomene, že firma Mio se nejdříve objevila v oblasti PDA. Jejich přístroje nikdy nepatřily do Hi-Endu, ale zato překypovaly vybaveností. Netrvalo dlouho a Mio rozšířilo svou nabídku mobilní techniky o přenosné satelitní navigace.
VendulaZ | 28.8.20088:19
Jednu novou, nerozbalenou mám doma, pokud by měl někdo zájem za nižší peníze.
Odpovědět0  0
Anithianis (5) | 14.8.200815:53
Jen pro korekci v textu se vyskytuje chyba. Nejedna se totiz o ­"prijimac RDS­-TCM na aktivnim drzaku­", nybrz ­"RDS­-TMC­". Jde jen o maly preklep v predposlednim odstavci druhe strany, ktery ovsem muze mystifikovat...
Odpovědět0  0
pkovak (13) | 13.8.200812:01
Chci se zeptat jak je to s updatem map, nemyslím softwaru, ale dat ­- je navždy zdarma ­(pro mapy regionů které vlastním­), zdarma na omezenou dobu ­(dva roky třeba­), počet updatů, nebo všechny platím?
Navigaci nemám takže s tímto zkušenosti nemám taky.
Odpovědět0  0
coolio_ | 13.8.200813:24
Upgrade do do půl roku od aktivace zdarma. Přístroj se aktivuje sám, když zjistí že se jede víc jak 40 kmh.
Odpovědět0  0
mufti (3) | 13.8.200810:29
toto mio ­(resp mio c720­) vlastnim uz vyse roka. som prekvapeny, preco robite recenziu na takyto stary produkt.
autor to dost odflakol, minimalne neurobil tieto veci:
1. chyba tam posledna aktualizacia firmware­/sofware
2. chyba tam informacia ze vyrobca slubuje na jesen dodat zadarmo miomap8
3. chybaju informacie o moznostiach tuningu­/unlocku­/instalacie ineho software
Odpovědět0  0
Jaroslav Salcer (4) | 15.8.200811:43
Recenzi vždy dělám u přístroje tak, jak ho vybalím z krabice, většinou je účel recenze otestovat hlavně přístroj jako takový, jak se s ním pracuje, jak je pohodlný a jaké má chyby. Chyby jsou to sice vždy drobné, ale třeba ostatní navigace za stejnou cenu je třeba nemají, proto je nutné upozornit i na maličkosti.To, že umí přístroj navigovat, se předpokládá. Je vedlejší jakou verzi softwaru obsahuje. To samé upgrade od výrobce nebo tuning, ten přece nemá vliv na kvalitu testovaného hardwaru.
Odpovědět0  0
v!tek (2) | 13.8.20089:37
zajimala by me jedna vec. da se pustit navigace a tu si podbarvim nejakou peknou mp3 nebo to lze jen oddelene?
diky
Odpovědět0  0
Jaroslav Salcer (4) | 15.8.200811:35
To bohužel nelze, jakmile opustím přehrávání, aplikaci tím zavírám. Ono to taky ztrácí smysl, v autě je kvalitnější poslech z autorádia se 4 a více reproduktory než poslouchat pidirepráček navigace.
Odpovědět0  0
Chipsi | 31.8.200823:28
Ano. Tato funkce je možná. Je na to v přehrávači MP3 tlačítko, které zavře okno a nechá aplikaci běžet v pozadí.
Odpovědět0  0
hombreux | 13.8.20088:53
Potreboval bych ponekud dovysvetlit, jak ze to autor myslel s temi pametovymi kartami. Format SD­/MMC ze uz u digitalnich fotoaparatu nenajdeme? No nevim, osobne si vystacim s 2GB hi­-speed SD ­( jeden az dva kusy, za podminky pravidelneho zalohovani na PC­), alternativne SDHC, coz ovsem neznamena, ze tento format podporuje vysokou rychlost prenosu, ale spis velkou kapacitu pameti ve srovnani se standardem SD. Tedy bych tento standard stejne jako autor uvital i u tehle navigace. Ovsem neni mi jasne, jestli je nasledujici zminka o microSD k temuz tematu. Zkusili jste nekdy v aute manipulovat s microSD kartami? Je to prave peklo a pokud se stane, ze je vyrobci navigaci zacnou houfne pouzivat, vracim se k autoatlasu:­-)
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.