reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
14.11.2012, Pavel Kovač, recenze
Nedávno jsme tu měli monitor iiyama XB2780HSU a dnes se podíváme na rivala od značky Philips. Nese v sobě prakticky stejnou obrazovku, a tak slibuje hlavně velmi příjemné sledování filmů. Ponořte se s námi do recenze!
sorak83 | 27.11.201221:34
V článku je uvedeno, že s monitorem dostanete pouze VGA kabel, rád bych autora opravil ­- v balení jsou všechny typy kabelů ­- VGA, DVI i DisplayPort, dále pak napájecí kabel, audio kabel, CD a rychlá instalační příručka
Píšu z vlastní zkušenosti ­- právě jsem obsah balení měl v rukách, zakoupen typ s PN: 273P3QPYEB­/00
Odpovědět0  0
odb (514) | 14.11.201210:07
citujem ­"Někdo si může říkat, že pivot u 16:9 a 27­" je nepoužitelný, ale ten, kdo někdy psal delší texty, jistě pivot uvítá.­"

Na pisanie dlhych textov sa mi zda vhodnejsie zobrazit dve strany vedla seba.
Odpovědět0  0
Pavel Kovač (1033) | 14.11.201210:39
To samozřejmě platí při psaní knih například ve Wordu a podobných editorech. Pro DarkRoom apod. je však pivot naprosto perfektní.
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1070) | 28.11.201211:32
Osobně nedám dopusit na pivot ani při běžném procházení webů a čtení jejich článků ­- souvislé čtení je více ergonomické. Nemluvě o tom, když mám na velkém monitoru v režimu pivot zobrazený web, který spravuji a mám tak nesrovnatelně lepší přehled o jeho layoutu, jelikož toho vidím naráz v souvislé podobě mnohem více.
Odpovědět0  0
julius4 (1) | 14.11.20128:56
Proletáři všech fullhd, vyližte si prdel!
Odpovědět4  3
Pavel Kovač (1033) | 14.11.20129:03
Máte nějaký hodnotný vzkaz?
Odpovědět0  0
odb (514) | 14.11.20129:52
julius4 to napisal jednoducho a vystizne. Niet co dodat.
Odpovědět2  1
stanleypqr (34) | 28.11.20129:15
A co napisal vystizne? Okrem toho ze parafrazuje Kodeta?
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.