reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
15.5.2012, Pavel Kovač, recenze
Samsung dorazil na trh s jedním designově pěkně zvládnutým monitorem. Láká na aktivní 3D technologii, 120 Hz, 2ms odezvu a přesné barevné podání. Je to vůbec možné? Povedlo se skloubit všechny tyto vlastnosti do jednoho produktu?
pidalin (1494) | 19.5.20120:54
Takovejhle ­"design­" bych na stole nesnesl. :­-)
Odpovědět0  0
Palo22 | 16.5.201214:51
Mate nekdo zkusenost s T27A950? Co byste brali S27A950­(settopbox­) nebo T27A950? Potrebuji monitor ale i malou TV?
Odpovědět0  0
JanoX | 15.5.201222:00
Možná jsem to jenom nepochopil, ale umí tento monitor 1920x1080x120 Hz v běžném 2D provozu, jako že si ve Windows nastavím 120 Hz ? 3D mě nezajímá.
Odpovědět0  0
iSh | 15.5.201222:17
Mám jej doma a stvrzuji, že S27A950D 120hz ve 2d při propojení ­(s počem­) via Dual­-Link DVI umí.
Až na to podsvícení ­(zjevné pouze v relativně malém místě monitoru na čistě černém podkladu, při ­"běžném provozu­" v zásadě nepostřehnutelné­) jsem s monitorem tímto cele spokojen .. Oněch 120hz ve Windowsech i hrách JE znát ­(a nikoli pouze na ­"placebo­" úrovni­).
Doporučuji.
Odpovědět0  0
Kouzelnik1975 (5) | 1.6.201220:39
Je to tak, mám doma 120Hz Samsung a ve hrách je obraz viditelně plynulejší. A ve win to je taky znát ­- například při posunu dokumentu ­- je to plynulejší a příjemnější.
Odpovědět0  0
pidalin (1494) | 1.6.201221:23
Tohle jsem pozoroval už kdysi na CRT který umělo 200 Hz. :­-)
Odpovědět0  0
BurnerTom (43) | 15.5.201210:25
Nie ze by ma tento monitor zaujal ale som rad, ze sa znova na CZ­/SK scene robia kvalitne recenzie monitorov.
Len tak dalej.

PS: takmer pred 6timi rokmi som si aj na zaklade vasej recenzie kupil monitor Samsung 215TW, ktory pouzivam dodnes ale uz by to chcelo nahradu. Zatial ma ale nic neoslovilo :­-(
Odpovědět1  1
Pavel Kovač (1033) | 15.5.201220:52
Jsem rád, že recenze na Samsung 215TW vám pomohla k výběru. Je to asi největší satisfakce, které se recenzent může dočkat. Takže díky.

V recenzích monitorů pokračuji nadále ;­-)
Odpovědět0  0
Bob-ek (7) | 26.5.201219:42
Tak to jsme dva...taky koupeno po dlouhém výběru na zákl. místni recenze. 215TW stále funguje 6 let, a naprostá spokojenost...taky se nechce poroučet do křemíkového nebe a náhradu ani zatím nehledám. ­(jenom sleduju trendy:­-­) Jinak to 3D bych i vyzkoušel, ale přece jenom muselo by to už stát trocha míň, a nesmělo by to být lesklé.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.