reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
19.6.2015, Pavel Šantrůček, recenze
Dlouhé čekání na nové grafické karty od společnosti AMD skončilo, a tak se pojďme podívat, co nového pro nás AMD přichystalo. V dnešním testu se podíváme na nabídku dvou Radeonů R9 390X a R9 380 od společnosti Sapphire.
CeleronD (22) | 23.6.201518:54
jednotky na vodorovné ose v grafech ­"Otáčky a Hlučnost­". Otáčky­/sekundu je nesmysl.
Odpovědět0  0
Pavel Šantrůček (43) | 23.6.201523:05
Pravda, děkuji za upozornění, opravím na minuty.
Odpovědět0  0
Rafan (336) | 21.6.201520:44
Jsem rád že zaznělo že ovladače od AMD nejsou žádným problémem. Za 5 let co mám GK od AMD jsem s ovladači problém neměl. To neustálé papouškování že nestojí za nic mě už opravdu vytáčí.
Odpovědět2  1
dzandra (17) | 22.6.20157:25
MUsím se přiznat, že za ty roky co se hrabu v počítačích a že jich je, jsem moc problému s ovladači od ATI ­(sice domů si kupuji jen Nvidia­) nezažil. Recenze příjemná a dokonce mě potěšil výkon 970­(do které jsem vratil prachy)
Odpovědět1  0
congi (312) | 22.6.20158:39
taky mi proslo rukama spousta karet desktopovych i mobilnich a problem s ovladaci jsem mel spise u nvidie
Odpovědět1  1
HEAD (9) | 20.6.20156:14
Musim rict, ze recenze je fakt spickova.
Frametimes
Prubeh FPS
Jasna metodika
Neni co vytknout.
Odpovědět0  0
Rabin (12) | 19.6.201521:26
Ake bolo nastavene napatie pri tom max stabilnom pretaktovani a o kolko bol zvyseny power limit ? Dakujem.
Odpovědět0  0
Pavel Šantrůček (43) | 20.6.201511:43
Napětí ani limit PowerTune při přetaktování zvedány nebyly.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.