reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Roccat uvádí klávesnici Ryos s programovatelným podsvícením

17.10.2013, Jan Vítek, aktualita
Roccat uvádí klávesnici Ryos s programovatelným podsvícením
Společnost Roccat specializující se na herní periferie si připravila nový mode mechanické klávesnice, kterou vlastními slovy označuje za nejpokročilejší model na trhu. K dispozici budou tři verze, jež se podstatně liší svou cenou, takže...
Společnost Roccat specializující se na herní periferie si připravila nový mode mechanické klávesnice, kterou vlastními slovy označuje za nejpokročilejší model na trhu. K dispozici budou tři verze, jež se podstatně liší svou cenou, takže by se měly lišit i svými vlastnostmi či výbavou.





Základním modelem je Ryos MK s cenou 100 USD vybavený tlačítky Cherry MX Black a pak také 32bitovým procesorem (ARM Cortex) se 2 MB paměti flash, díky čemuž budeme moci do klávesnice uložit přes 500 maker. Speciální tlačítka zde čítají pětici M1 - M5 na levé straně klávesnice a také tři modře podsvícená tlačítka pod mezerníkem. Podobným modelem je Ryos MK Glow, jehož jedinou výhodou je modré podsvícení každé jednotlivé klávesy. Tento model přijde na 140 USD.





Nejlepším z celé řady je Ryos MK Pro, jenž má také modré podsvícení, ale to řídí další procesor Cortex, jenž dokáže ovládat podsvícení každé klávesy zvlášť. Bude tak možné například po aktivaci profilu nechat podsvítit jen ty klávesy, které budou v dané aplikaci či hře potřeba, ovšem díky dodávanému SDK si budeme s podsvícením moci dělat v podstatě cokoliv, co je fyzicky možné.

Ryos MK Pro bude rovněž k dispozici v několika verzích s tlačítky Cherry MX Black, Brown, Blue a Red. Do obchodů se má dostat v polovině listopadu, a to s cenou 170 USD.

Zdroj: techPowerUp
reklama