reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Router/Firewall ZyXEL P-335WT

29.6.2005, Petr Hájek, aktualita
Router/Firewall ZyXEL P-335WT
Společnost ZyXEL Communications oficiálně představila svůj nový router/firewall P-335WT 5-in-1 navržený zejména pro domácí uživatele a malé kanceláře. Tento výrobek uživatelům nabízí: Bezdrátový 802.11g firewall a router, funkce tiskového...
Společnost ZyXEL Communications oficiálně představila svůj nový router/firewall P-335WT 5-in-1 navržený zejména pro domácí uživatele a malé kanceláře. Tento výrobek uživatelům nabízí: Bezdrátový 802.11g firewall a router, funkce tiskového serveru, nástroj pro správu propustnosti a bezpečnostní služby Trend Micro Home Network Security Services (TMSS).





ZyXEL P-335WT podporuje technologii Wireless g+ SuperSpeed, která v kombinaci s bezdrátovými kartami používajícími rovněž Wireless g+ SuperSpeed, zvyšuje rychlost přenosu dat až k hranici 125 Mb/s. Kromě vestavěného 4portového přepínače obsahuje ZyXEL P-335WT možnost sdílení tisku prostřednictvím USB portu, což dovoluje uživatelům malé firemní a domácí sítě tisknout kdekoliv chtějí.




Novinka má také funkce pro správu propustnosti a nabízí možnost přiřazení priority propustnosti služeb, mezi něž patří WWW, Xbox Live, VoIP, FTP, E-Mail a stahování eMule. Některé služby lze samozřejmě zablokovat úplně. Co se týče bezpečnosti, o tu se stará technologie ZyXEL OTIST ("One-Touch" Intelligent Security Technology), kdy lze stisknutím příslušného tlačítka na routeru šifrovat data přenášená mezi ZyXEL P-335WT a jinými bezdrátovými kartami ZyXEL s technologií g+ SuperSpeed (256bitový WEP klíč, WPA a 802.1x, WiFi kódování a autentikační schémata).
reklama