reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Scythe odhalil skřín vyrobenou pouze z plexi

31.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Scythe odhalil skřín vyrobenou pouze z plexi
Japonský výrobce chladičů a jiného počítačového příslušenství, společnost Scythe, si pro nás připravila otevřenou počítačovou skříň s označením ACB-TYPE3, která je celá vyrobena z čirého průhledného plexiskla. Takové skříně samozřejmě nejsou...
Japonský výrobce chladičů a jiného počítačového příslušenství, společnost Scythe, si pro nás připravila otevřenou počítačovou skříň s označením ACB-TYPE3, která je celá vyrobena z čirého průhledného plexiskla. Takové skříně samozřejmě nejsou žádnou novinkou a objevily se už v době, kdy každý potenciální modder toužil alespoň po okně v bočnici.





Scythe ACB-TYPE3 v podstatě patří mezi towery, s nimiž sdílí podobný design, ovšem jen vzdáleně. Jedná se v podstatě o patrovou věž, kde v "přízemí" jsou pozice pro tři 5,25" zařízení, stejně tolik 3,5" a dvě 2,5", vedle nichž máme místo pro napájecí zdroj. V prvním patře je pak prostor pro základní desku a vše s ní spojené, přičemž tam můžeme vměstnat typy ATX, Micro ATX a ITX. Procesorové chladiče mohou být vysoké až 190 mm, což je více než dost a pak tu je řada otvorů pro kabely vedoucí mezi jednotlivými částmi.





Skříň však nemá bočnice, a tak jde v podstatě jen o patrovou poličku vhodnou pro uživatele, kteří mají stejně v počítači neustále své nenechavé prsty. Ti by pak měli také ocenit, že skříň k nim přijde v rozmontovaném stavu a bude na nich z několika dílů vytvořit celek o rozměrech 368 x 270 x 347 mm a hmotnosti 2,6 kg. Přijde je to na 85 USD, což není tak moc.





Zdroj: techPowerUp
reklama