reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Scythe odhalil zesilovač do 5,25" pozice Kama Bay Amp Pro

13.3.2013, Jan Vítek, aktualita
Scythe odhalil zesilovač do 5,25" pozice Kama Bay Amp Pro
Společnost Scythe si připravila v podobě Kama Bay Amp Pro netradiční produkt. Jedná se o zesilovač určený do volných 5,25" pozic, které má řada skříní jinak nevyužité. Zařízení zabere celkem dvě tyto pozice, nabídne také rozhraní USB, tedy...
Společnost Scythe si připravila v podobě Kama Bay Amp Pro netradiční produkt. Jedná se o zesilovač určený do volných 5,25" pozic, které má řada skříní jinak nevyužité. Zařízení zabere celkem dvě tyto pozice, nabídne také rozhraní USB, tedy konkrétně jeden port na svém předním panelu a umožní měnit kanály či jiné nastavení pomocí dálkového ovladače. Jinak ale budeme moci toto zařízení provozovat i samostatně vedle počítače, což bude kvůli pohodlí při zapojování vstupů a výstupů jistě pohodlnější.





Kama Bay Amp Pro využívá integrovaný obvod MAXIM MAX 98400A, který mu poskytne výkon 24 W na kanál při 8 ohmech (celkově 48 W ve dvou kanálech). Frekvenční rozpětí je klasických 20 až 20000 Hz. Vepředu pak najdeme výstup na sluchátka a také linkový vstup a různé ovladače včetně hlasitosti, výšek a basů.





Vzadu pak máme mimo jiné celkem tři RCA stereo vstupy a samozřejmě i výstupy na jeden pár reproduktorů. Napájení samozřejmě nemůže zajistit samotné rozhraní USB, které nemá 48 W pro výstup kde vzít, takže bude nutné zapojit také externí zdroj, jehož kabel pak můžeme vést přes zadní záslepku až ke konektoru samotného zesilovače.





Scythe pro něj doporučuje vlastní eproduktory Kro Craft a samotný zesilovač nabídne pod označením SDAR-3000 za 84 euro bez daně.

Zdroj: techPowerUp
reklama