Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony oznamuje nové LCD panely

9.7.2006, Pavel Kovač, aktualita
Sony oznamuje nové LCD panely
Společnost Sony začala dodávat dva nové stylové monitory. Oba jsou sice vybaveny pouze technologií TN (tedy nehodící se pro grafické práce), ale zato je jejich design opravdu unikátní. Jak je uvedeno v tiskové zprávě, čelní plast je uzpůsoben...
Společnost Sony začala dodávat dva nové stylové monitory. Oba jsou sice vybaveny pouze technologií TN (tedy nehodící se pro grafické práce), ale zato je jejich design opravdu unikátní. Jak je uvedeno v tiskové zprávě, čelní plast je uzpůsoben tak, aby vytvářel odkládací prostor pro propisky či sponky. Navíc je zde místo pro nalepování papírků s poznámkami.



Z fotografie jistě uznáte, že tento monitor se hodí převážně do kanceláří, bank apod. Pokud stylem zapadne do kanceláře, může vytvořit skutečně zajímavý komplet. Co se týče specifikací, tak jde o monitory střední třídy poskytující slušnou odezvu 8ms. Jde o dva monitory s úhlopříčkou 17" a 19" v černém kabátu. Výrobce nezapomíná ani na DVI vstup, který je v dnešní době již nutností, protože i ty nejlevnější grafické karty mají DVI výstup. Cena těchto monitorů bohužel není známa. Označení monitorů zní SDM-E76D pro 17" a SDM-E96D pro 19" model.


Vlastnost
Hodnota
Uhlopříčka
17"/19" (5:4)
Ideální odezva
8 ms
Jas
400 cd/m^2
Kontrast
500:1/700:1
Výrobní technologie
TN
Pozorovací úhly (horizontální/vertikální)
160°/160°
Počet barev
16,2mil (6-bit)
Rozteč bodů
0,264mm/0,294mm
Nativní rozlišení
1280 x 1024
Vestavěné reproduktory
NE
USB HUB
NE
Vstupy
DVI-I, D-Sub
Výstup pro sluchátka
NE
Možnost montáže na stěnu
ANO VESA 75mm
Hmotnost
N/A
Norma TCO
TCO`03
Pivot
NE
Spotřeba
38W/44W max

Zdroj: Sony