reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Soutěž Gigabyte P55: ukažte, co umíte s i3 a i5 - vyhodnocení

2.4.2010, Martin Kuchař, soutěž
Soutěž Gigabyte P55: ukažte, co umíte s i3 a i5 - vyhodnocení
Gigabyte ve spolupráci s Intelem představuje další z řady soutěží pro milovníky přetaktování. Vlastníte desku Gigabyte s chipsetem P55 a máte k ní patřičný procesor? Pohrajte si s nastavením a ukažte, že jste opravdoví mistři v oboru. Doplněno o vyhodnocení.
Měsíc uběhl jako voda a máme zde konec soutěže Gigabyte P55. I když v průběhu se na diskusním fóru sbíraly výsledky velmi pomalu, nakonec se sešlo celkem 6 odvážlivců, kteří se nebáli svůj hardware trochu potrápit. Získali tím šanci na některou z mnoha zajímavých a hlavně atraktivních cen – především zakázkové poháry pro tři nejlepší.

Všechny výsledky a fotografie sestav najdete na našem diskusním fóru. Jak vlastně soutěž dopadla? Nejlepší bude se podívat na pořadí v tabulce, v které uvidíte naměřené časy soutěžících.



0Ro! se svým kompresorovým chlazením dosáhl opravdu perfektních časů a v soutěži zvítězil – i když s relativně těsným náskokem. Pro SuperPI použil procesor Intel Core i5 661 a pro Intel Burn Test pak Core i5 750 – jedná se o jednu z nejlepších možných kombinací a díky základní desce Gigabyte P55-UD3 nebyl problém je mít bez složitých změn v konfiguraci.



Vítěz si tak odnáší první cenu v podobě základní desky Gigabyte GA-P55A-UD6 a k tomu největší „zlatý“ pohár s označením soutěže. Zde ještě přikládáme náhled na podrobné výsledky výherce spolu s fotografií jeho netradičního „ledničkového“ chlazení.


- pro zvětšení klikněte -


- pro zvětšení klikněte -


- pro zvětšení klikněte -

Stříbrná příčka patří úspěšnému soutěžícímu vystupujícím pod přezdívkou Godzzila007, který s časy 7,53 sekund v SuperPI a 98,17 sekund v Intel Burn Test získal celkem 17,34 sekund, což mu vyneslo základní desku Gigabyte GA-P55A-UD4 spolu s originálním pohárem.



Na třetím místě se usídlil Danw2 (8 sekund v SuperPI a 112,36 v Intel Burn Test), který dosáhl celkem 19,24 sekund, což odpovídá třetí příčce společně s výhrou v podobě základní desky Gigabyte GA-P55A-UD3 a nejmenšího poháru.



Pokud jste četli pozorně zadání a pravidla soutěže spolu s náležitým popisem odměn pro soutěžící, pak vám jistě neuniklo, že nevýherní příčky měly šanci na získání symbolických cen v podobě základních desek Gigabyte GA-H55M-UD2H. Ze zbývajících tří soutěžících jsme tak vylosovali další tři (ano, losování bylo napínavé :-)) šťastlivce a prémiové ceny tak získají Kubis, WoiTa a Martin Kuchař. Jak můžete vidět, pro pěknou cenu nemusíte nutně chladit kapalným dusíkem nebo suchým ledem.

Jako prémii získají navíc všichni zúčastnění - včetně výherců - pěknou mikinu od společnosti Gigabyte.

Jménem magazínu Svět hardware a společnosti Gigabyte tímto výhercům gratulujeme a soutěžícím děkujeme za účast i jejich snažení. Výherce budeme ohledně předání cen dnes kontaktovat na e-mailové adrese uvedené v jejich profilech na SHW.

 
Za zapůjčení procesorů Intel za účelem naší vlastní účasti děkujeme společnosti ATComputers


reklama