reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Soutěž s MSI o grafickou kartu Radeon X1950 XTX - vyhodnocení

9.8.2007, Karel Polívka, soutěž
Soutěž s MSI o grafickou kartu Radeon X1950 XTX - vyhodnocení
Soutěž o grafickou kartu MSI Radeon X1950 XTX s vodním chlazením (RX1950XTX-VT2D512E 512MB, odkaz na recenzi) je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherce. Soutěž se sestávala jako vždy z 10 vědomostních otázek, jejichž výskyt...
Soutěž o grafickou kartu MSI Radeon X1950 XTX s vodním chlazením (RX1950XTX-VT2D512E 512MB, odkaz na recenzi) je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherce.



Soutěž se sestávala jako vždy z 10 vědomostních otázek, jejichž výskyt se na našich stránkách datoval k pracovním dnům v období od 23.7.2007 do 3.8.2007.

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10). Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

Vzhledem k tomu, že výrobce měl na svých oficiálních stránkách rozdílné informace (nehledě na to, že sami ze začátku tvrdili něco jiného, když jsem se na tuto záležitost ptal) týkající se 7. otázky (Podporuje základní deska MSI P965 Neo2 oficiálně FSB 1333 MHz?), byly odpovědi na ni před losováním všem účastníkům nastaveny jako správné, tedy: "Ano, ale až s BIOSem od verze 3.5 (včetně)" - čili pokud jste zvolili jinou odpověď, byla dodatečně změněna tak, aby byla započítána jako správná.

Soutěže se celkem zúčastnilo 1449 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 794 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).


Vygenerované číslo odpovídá následujícímu účastníkovi:

Zdeněk Švancara

Výherci gratulujeme!


Současně se zveřejněním této zprávy byl výherci zaslán informativní e-mail z mé strany a jakmile bude na tento e-mail reagovat, bude mu následně cena od nás zaslána. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.
reklama